Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az alábbiak közül ki a legjobb...

Az alábbiak közül ki a legjobb youtuber Magyarországon?

Figyelt kérdés
És indokoljátok meg, hogy miért pont ő a legjobb youtuber!

2021. márc. 15. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

jó részének még a nevét se ismerem, a többségnek csak hallottam a nevét, de soha nem láttam egyetlen videójukat sem (ami nem minősíti őket, lehet valami jó attól, hogy én még nem ismerem, vagy engem egyáltalán nem érdekel).

Dancsó az egyetlen, akinek láttam is videóját (10-nél jóval többet), de őt is egyre inkább nézhetetlennek tartom az utóbbi időben.

sőt így utólag visszagondolva egyre kevésbé szimpatikus benne, hogy mindig is csak cikizett, gúnyolódott másokon. önálló dolgot, pláne valós értéket sosem igazán teremtett és ezzel a cikizéssel elég káros szokást erősít a közönségében.

én is hiányolom a listáról Pamkutyáékat, JustVidmant (akit szintén nem sokat, de azért szoktam nézni), Magyarósi Csabát, Unlimitedet, Pottyondi Edinát, Kovács András Pétert, a The VR-t (bár én őket se sokat nézem), Szirmai Gergőt (akit szintén nem nagyon nézek), Nánásiékat, D Tóth Kriszta WMN csatornáját.

2021. márc. 17. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!