Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az alábbiak közül ki a legjobb...

Az alábbiak közül ki a legjobb youtuber Magyarországon?

Figyelt kérdés
És indokoljátok meg, hogy miért pont ő a legjobb youtuber!

2021. márc. 15. 19:01
A kérdező szavazást indított:
Ilonka néni
Polla
Már megint Kitty
Cresser
Csecse Attila
Viszkok Fruzsi
Ownmckendry
Dancsó Péter
FollowAnna
Dezső Bence
27 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
ezek kik?
2021. márc. 15. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

aki valóban értelmes contentet csinál, az nincs a listán. Osváth Zsolt - Zshowtime

ezek itt meg mind csak majomkodnak

2021. márc. 15. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:

#1. Magyar videósok.

#2. Azért Ilonka néni nem majomkodott, de a többi youtuber tényleg szokott majomkodni, nem is keveset. Köszi hogy válaszoltál! :)

2021. márc. 15. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy a feléről még nem hallottam, ezért most utánanéztem nekik. Ahogy nézem, egyikük sem gyárt hasznos tartalmat, csak (már-már trash kategóriába tartozó) "szórakoztató" videókat. Szóval egyiküket sem mondanám a legjobbnak, nekem nem üti meg egyikük sem azt a mércét, hogy legalább 1 videójukat végig tudjam nézni. Magyar Youtube tartalomgyártók közül a legjobbak szerintem: Junkbuilds, Gépműhely gyakorlat és Speedzone.
2021. márc. 15. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

nagyon sok szabadidőd lehet ha ezeket a lúzereket tudod nézni

inkább menj le futni

többet ér

2021. márc. 15. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
98%

Sikerült felsorolni az összes trash youtubert...

Dancsó mind tudjuk hogy mivélett, a lányok tartalmánál még az is érdekesebb hogy szárad a fal, az az owen gyerek meg akkora cringe hogy az valami hihetetlen. A többi meg olyan jelentéktelen hogyha valami komoly tartalmat gyártanának többen ismernék őket

2021. márc. 15. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Pamkutya hiányzik a listáról!
2021. márc. 16. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Pamkutyáéknak azért sok érdekes videóik vannak.

A tudományos kísérletezős, vagy a pamkutya kalandok elég minőségi tartalom az itt felsoroltakhoz képest. Az utóbbi pár videójuk is elég érdekes volt, szóval ők egyáltalán nem hiányoznak innen.

2021. márc. 16. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen értelmezésben tényleg nem hiányoznak innen, de a kérdés arra vonatkozott, hogy ki a legjobb youtuber itthon. Szerintem, magasan a legjobbak minden szempontból.
2021. márc. 16. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Radics Peti
2021. márc. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!