Magyarország 10 legjobb énekesnője?
Figyelt kérdés
Negatív véleményeket nem kérek2016. szept. 3. 12:09
1/9 anonim válasza:
Nem annyira ismerek Mo. nagyon jó női előadókat.. mindig is angol zenéket hallgatam/hallgatok de a magyar női előadók közt szerintem a legjobbak:
Tolvai Renáta
Gyulai Viki
Rúzsa Magdi
(Dj szatmárival szokott általába duetteket énekelni) Jucus..
:)
2/9 anonim válasza:
Nálam ők vannak a top 10-ben:
Péter Szabó Szilvia
Koncz Zsuzsa
Lajtai Kati
Kovács Kati
Rúzsa Magdi
Zsédenyi Adrienn
Völgyesi Gabi
Bangó Margit
Miklósa Erika
Sebestyén Márta
3/9 veterán vas válasza:
Elfogadom, hogy #2-nek az említett énekes hölgyek a szimpatikusak, de nekem így -Bangó Margit és Miklósa Erika egymás mellett- fölöttébb szokatlan. ;)
6/9 anonim válasza:
Rúzsa Magdi
Péter Szabó Szilvi
Radics Gigi
Király Linda
Koncz Zsuzsa
Kovács Kati
Csézy
Wolf Kati
Szandi
Szekeres Adrienn
7/9 anonim válasza:
Ja nekem még Lajtai Kati hangja is tetszik:)
8/9 Szeder Katalin válasza:
Szerintem Sass Szilvia is a legjobb énekesnőink közé tartozik, a többivel nagyjából egyetértek.
9/9 anonim válasza:
Navratil Andrea, Majorosi Marianna, Sebestyén Márta, Herczku Ágnes, Krámi Kinga, Kulcsár Annamária nekem ők a kedvencek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!