Lányok! Szerintetek Jason Momoa jó csávó? Ha igen, akkor hosszú távra, rövid távra, vagy mindkettőre bevállalnátok?
2021. febr. 4. 22:33
11/18 anonim válasza:
Nagyon nem jön be. Nem értem a körülötte levő hype ot. Undorító az a csimbókos arcszőrzet.
12/18 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled. Én férfi létemre azt mondom, hogy egyáltalán nem példás a kinézete egy gyereknek, inkább Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Steve Austin, ők férfiasan néznek ki és férfiasak is. De ez a Momoa régen egy modell volt, egy kis b*zi, most is az.
13/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Számomra van valami ijesztő a szemeiben. Én inkább a Keanu Reeves-t preferálom. Neki is hosszú haja van szakállal, viszont neki nagyon kedves tekintete van. 23/N
14/18 anonim válasza:
Életem adnam neki örökké ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
17/18 anonim válasza:
Latnam a farkat szivsen... amint epp bennem van
18/18 anonim válasza:
11-es
Na jó, az a felsorolás is elég jó pasikat tartalmaz.
13-as
Keanu Reevest is bevállalnám.
Na de most Momoáról van szó.😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!