Lányok! Szerintetek Jason Momoa jó csávó? Ha igen, akkor hosszú távra, rövid távra, vagy mindkettőre bevállalnátok?
2021. febr. 4. 22:33
1/18 anonim válasza:
Hát nekem erről a pasasról mindenféle gáspárlacik jutnak eszembe és megijedek. :)
2/18 anonim válasza:
Minden tavra barmikor es barhogyan 😍
23/l
3/18 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön. Lehet azért, mert a trónokharcában megfogott a karaktere.
4/18 anonim válasza:
Igen, jól néz ki. Azok alapján az interjúk alapján amiket vele láttam, és a cikkek alapján amit róla olvastam szimpatikusnak tűnik emberileg is, bár ennyi alapján nem hiszem hogy meg lehet-e mondani, hogy milyen kapcsolatra lenne jó.
7/18 anonim válasza:
Így ránézésre jó pasi. :-)
De, hát nem ismerem, nem tudom összejönnék-e vele.
9/18 anonim válasza:
Nézzétek meg a baywatchos időszakát. Egy lányos képű, cuki fiúból egy kedves, sármos medve lett. Ha igaz, amit róla írnak, ahogy viselkedik, akkor szinte álom férfi, álom apa, persze h bevállalnám.
10/18 anonim válasza:
Már ebben a pillanatban is szervezem az esküvőnket🤣🤣
Kérdés nélkül bevállalnám🤣❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!