Avram Latosca alól kicsúszott a talaj?
Már 1000x elhitette, hogy ő be fog robanni. Oké, hogy szült, de más is és már vagy 1 éve. Vagy szülés utáni depressziója van? Ma èlőzött és annyira furcsa. Mintha nem is önmaga lenne. Hiába fogyott, de annyira nincs elemében mint régen és nem előnyös az új külseje sem (szerintem). Csak hajtogatja a következő kifogásokat és azt, hogy ő akarja csinálni, ha már egyszer ennyi mindent elért. Az igaz, hogy vannak felirakozoi, de mások is törnek fel, mint a talajvíz. Ő már olyan mint aki ezt fel is adta. A férje az élőben valami szörnyű volt. Mint aki lenézi őt a csacska videozasert. Mondjuk ha nem csak ő keresne a pénzt ejjelnappal, biztos nem lenne ilyen lesz@rom.
Vélemény? Csak aki követi légyszi! Vagy valamikor követte jobban!
osszeraktam a kepet errol a norol!!!
mar 1000x olvastam itt, feltunt, hogy idorol idore felbukkan a neve.
o irja ki, o generalja hogy beszeljenek rola!!!
szvsz meg akar elni a netes eletbol és kezzel labbal kuzd erte de nem megy neki
tartalmat nem gyart, semmitelen konyv.. na hagyjuk
zavarja hogy mas influenszerek jonnek fel, o meg nem és itt irogat direktbe!!!
megneztem egy ket videot, kivetel nelkul imad az utalokra koncentralni, utalkozni, utalokra reagalni és itt ezen az oldalon is ez elteti ot, hogy leirjak neki mekkora egy kaka és hogy utaljak
uzenem neked hogy azt hiszed dorzsolt vagy de a norbi is befurdott ezzel a taktikaval, mert miota kivivta a nepharagot nem megy neki jol az uzlet
gyakorin probalkozni azt jelenti hogy add fel az egeszet szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!