Avram Latoscának mi volt az energiaitalos és Siófokon ügye? Nem tudom a teljes sztorit
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 19:47
1/4 anonim válasza:
hmmm.. mi miskolciak tudjuk.. videon keringet ahogy tobben átmennek rajta csett reszegen.. kielt liba híre van, semmi tartas mint no!
2/4 anonim válasza:
Azért foglalkozik vele, mert hetek óta rá van pörögve, esélyes hogy trollkodás vezérli.
3/4 anonim válasza:
Újabb idióta, önjelölt proli csürhével lett gazdagabb bolygónk, aki semmirekellő életét a youtube on árusítja ki..
Czibok Laci értelmesen elmondja mennyit lehet keresni a videozassal, na ez a nő se sokat, de van egy ökör hapsija aki szponzizza neki az önjelölt sztarkodas hobbit.
4/4 anonim válasza:
Jaj én is miskolci vagyok 🤦 Szerintem ő azért költözött el ebből a városból, mert már olyan híre volt. Én sem ismerek olyanokat, akik valóban kedvelték/ szerették volna 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!