Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Avram Latosca tényleg ilyen?

Avram Latosca tényleg ilyen?

Figyelt kérdés
Eddig nézegettem a yt videóit de egyre több ocsmány dolgot olvasok róla..hogy Pesten rucikat meg táskákat lopott meg az energiaital lopása amit feltett insta story-ba...Egy ilyen nő akar tanácsokat adni másoknak?Nagyot csalódtam benne..ha tudtok konkrét sztorikat irhattok kommentet is de üziben is megírhatjátok Köszi

2020. dec. 26. 06:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
5/10-es válaszoló!Nem vagyok szuka kikérem magamnak!!!!Milyen jogon szukázol bárkit?én most először írtam ki ezt a kérdést és utoljára.Nem szégyelled magad????Hogy lehetsz ilyen?
2020. dec. 26. 16:00
 12/32 anonim ***** válasza:
89%
Én miskolci vagyok 🥰 és sajnos igazak a hírek 🤐😕 mifelénk csúnya véleménnyel vannak róla 😱🥴
2020. dec. 26. 20:13
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A könyvről.. most láttam sztoriba, hogy kb. fél centi vastag a könyv, tele van színes képekkel, mindenféle rajzok, de az írások ki sem töltik a lapokat 😰🤯 ennek tényleg semmi értelme 4-5 ezer forintért 😰😰 szerintem nincs 50 oldal az egész 🤯 ha ez segít valakinek 😰 ehhez tényleg pofa kell 😰
2020. dec. 27. 11:10
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Miskolciak!

Sztorizzatok mar!!! 😃

Elejen nekem is szimpi volt. Aztan ez a sok vihogas szamomra nagyon harsany no. Mar nem is kovetem.

Egyebkent mondta, hogy alberletben laknak.

2020. dec. 28. 09:15
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg ilyen, az anyja se szereti, gondolhatod.. 🙄
2020. dec. 28. 17:14
 16/32 A kérdező kommentje:
14/15 na erre én is kíváncsi vagyok szivesen olvasnék róla vagyis a múltjáról milyen is ő valójában...
2020. dec. 28. 18:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze; az anyja se bírja. Gondolom néha az is megmondja neki a tutit; aztán felháborodik.. A szülés előtt volt eg videoja; #mibe ecsetelte; hogy a gyerek születése utan ne menjen oda senki. Aztan az anyjával veszett ossze; de konkretan nem mondta el min; csak kivolt akadva; hogy mar az anyjára sem számíthat. Tuti segített volna neki valaki. Könnyebben viselte volna; aztan meg posztolta a sírós képét milyen lehetetlen az élete amióta megszületett a gyerek. Aztan azt a posztot is leszedte. Hiába mondja lesz.rja amit mondanak róla; de ezek szerint nem. Mert az olyan dolgokat letörölte. Amugy csak a nagypofája van meg; de egyébként seggbuta nő:))) a nagy élet tapasztalataival azok a tanácsok :)) jól van az a tinik elhiszik; mi felnőttek meg jót röhögünk rajta. De az a durva; az anyja csinosabb; mint a 26 éves debella 🤣🤣
2021. jan. 3. 10:30
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak a nagy pofa van, teljesítmény semmmi. Egyik pillanatban nyuszit, hogy neki nincs segítsége és felteszi a bőgős disznó képet, utána meg leszol másokat. Ez ő, egy ellentmondásos buta proli gyökér.
2021. jan. 3. 13:53
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Miket csinált annó?
2021. jan. 3. 16:42
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nah, akkor ő is kb olyan lehet, mint Mea Gold.
2021. jan. 3. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!