Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Avram Latosca tényleg ilyen?

Avram Latosca tényleg ilyen?

Figyelt kérdés
Eddig nézegettem a yt videóit de egyre több ocsmány dolgot olvasok róla..hogy Pesten rucikat meg táskákat lopott meg az energiaital lopása amit feltett insta story-ba...Egy ilyen nő akar tanácsokat adni másoknak?Nagyot csalódtam benne..ha tudtok konkrét sztorikat irhattok kommentet is de üziben is megírhatjátok Köszi

2020. dec. 26. 06:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%
19,azt sose fogod megtudni! :D itt mindenki ismeri, de senki nem mond semmit, csak az energia italos lopást ismételgetik.
2021. jan. 6. 15:20
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
#21 lehet paráznak, hogy avram elolvasná és felismerné őket, vagy ilyenek. De nem értem, hogy miért nem írják le dióhéjban, ha már felhozták! Ha nem igaz nem kéne kamuzni róla, mert utálják, ha meg felhozták, akkor legyen annyi vér bennük, hogy elmondják.xD
2021. jan. 6. 18:30
 23/32 A kérdező kommentje:
#21 igazad van...vagy mondják el amit tudnak vagy ne is írjanak semmit...Hát ledöbbentem teljesen miket írnak itt gyk-en róla...
2021. jan. 6. 22:20
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
Gondolj bele! Most is csak azért tartalmazott egy picit, hogy a szaros könyvből minél többet osszetarhaljon a segg nagyobbitos műtétre. Nem fog ő videózni, meg normálisan csinálni semmit. Nem szívből csinálja, hanem csakis anyagi szándékból. Szarik ő rá milyen alja fogatlan monikás tagok követik, vagy éppen nagyon kisgyerekek, csak fizesss.. Ha van egy kis ember ismerőkéd teljesen világos, hogy ezek a sztorik tuti igazak, miért ragalmazna meg valaki egy egyenes embert. Ő sosem volt az és nem is lesz. Mint ahogy az építő iparos férfiak sem! Azok is ott lopják ki a zsebedbol a pénzt, ahol tudják, ha egy kicsit is epitkezett valaki, az tudja. Zsák a foltjat.. Remélem soha nem fog tudni leülni a seggere, aztán egy életre megtanulja, hogy lopott pénzzel nem verem a nyalam.. karma ;)
2021. febr. 4. 11:51
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Én Miskolc mellett élek, de a miskolciak nem bírják. Ennyit tudok csak. Az okokat nem kérdeztem.
2021. febr. 4. 22:23
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Ó hogy keveredtem én ide...:) Pontosan így van, ahogy a miskolciak írták ;) én is miskolci vagyok. Mifelénk már nem jár, mert tudja, hogy a környéken megcibálnák rendesen ;) Kiutalta a város a viselkedése miatt.
2021. márc. 18. 13:41
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de miért utálták ki? Mit csinált, amiért nem bírják a miskolciak? Abban igaza van a 21esnek,hogy ezt mindenhol leírjátok, de azt nem, hogy MIÉRT, MIT TETT???
2021. márc. 18. 14:48
 28/32 anonim ***** válasza:
43%
Amint valaki részletesebben leírta a dolgait, sztornozva lett. Ha érted mire gondolok. Szóval nem hiszem, hogy van értelme ezt újra meg újra kireszletezni. Kb. minden miskolci ismeri a dolgait..... keress egyet, aki sztorizik!
2021. márc. 18. 15:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Instan érdeklődj, ott vannak oldalak, amik direktbe a dolgaival foglalkoznak és azzal, hogy lerantsak róla a leplet 😉🤭
2021. márc. 18. 15:08
 30/32 anonim ***** válasza:
Tudtok mutatni ilyen insta linket?
2021. márc. 18. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!