HErBY jó ember?
Figyelt kérdés
Én szeretem a videóit sztem jó videós de észre vettem hogy elég megosztó. Szerintetek jó ember?2020. dec. 23. 22:37
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
miről szól? nem nézem meg mer hányingerem lesz
13/17 anonim válasza:
Sümegi vagyok, tehát láttam már 1-2 akcióját videón kívül. Videóban ő a nagy állatvédő a valóságban meg amiket csinál. Szegény állatok és emberek.
14/17 anonim válasza:
ezeket azonnal levideózni és közszemlére tenni!
15/17 Benyovszky Oszkár válasza:
Nem túl sok videóját láttam eddig még, de kezd unszimpatikussá válni. Amilyen sok rosszat hallok róla... nem támadták meg még sosem?
16/17 anonim válasza:
Én csak a paródia videóit és a kajás videóit nézem. A napi vlogjai és a több órás live-ok nekem unalmasak már, de azt mondta mivel más fajta videóin nincs ennyi nézettség ez éri meg neki.
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!