HErBY jó ember?
Már nem követem a munkásságát. De 2015,2016-ban biztos az volt. Elég megnézni pár "filó" videóját.
Bár azért pár dolog nem tetszik benne, de inkább jó, mint rossz.
Amit tett a volt párjával, a rossz nem elég kifejezés erre az emberre.
Egy élősködö,mentálisan beteg alkoholista.
Erőszak nem megoldás, még ha utáljuk is. (mondjuk engem nem zavarna ha kapna egy egy nevelő pofont herbyke Gabival nincs bajom amúgy.)
Inkább az embereknek kellene felfogni, hogy nem nagyon kellene olyan embernek küldeni pénz aki rosszra költi. Egyből elissza, e-cigi, kaparósorsjegy, felesleges tárgyak, pazarolja az ételt stb. Ja, kap nagyobb összeget egyből rohan elölteni. Neki mindegy mire, csak el legyen költve pénz. Ez mennyire gyerekes már?
Azt nem értem az emberek miért küldenek pénzt neki????
nem vagyok nagy Herby-szakértő, de pár videóját azért láttam.
Nekem tipikusan olyan buta prolinak tűnik, aki lenéz mindenkit (hiszen okosnak hiszi magát), a „barátait” meg csak kihasználja.
A nőiről inkább fejteném ki bővebben a véleményem, mindegyikük borzasztó egyszerű embernek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!