Ki a legszebb lány a Blackpinkből?
Jisoo
Rosé
Lisa
Jennie
Ez arcra vonatkozot
Testre:
Jennie
Jisoo
Rosé
Lisa
Arcra:
Jisoo
Lisa
Jennie
Rosé (nem azt akarom mondani ezzel, hogy nem szép🙂)
Testre:
Jennie
Rosé
Lisa
Jisoo (nem azt akarom mondani ezzel, hogy nem jó a teste, csak a többieké jobb szerintem🙂)
Húúúúúú! Ez a kérdés nagyon megfogott! Na valahogy megoldom😅! Szóval! Arcra:
1. Jisoo
2. Rosé
3. Jennie
4. Lisa
Testre:
1. Jennie
2. Jisoo
3. Rosé
4. Lisa
Lisának is szép az arca, de nekem a többieké jobban bejön. A 2. kategóriánál azért raktam utoljára, mert láttam egy képet Lisáról, ahol látszott a hasa. Mikor meglátom azt a képet, kiráz a hideg annyira vékonynak tűnik azon a képen. Szóval nekem ez a sorrendem! (Amúgy egyiket sincs szívem utolsó helyre tenni☺😅!)
1.Szerintem Rosé,bár túl sovány de mégis szép!
2.Jennie mert ő olyan mint egy királylány, szép a nevetése!
3.Lisa,különleges és a hangja is jó!
4.Jisso
De bazd*** Jennie-nek,Rosé-nak ugyanolyan testalkata van mint Lisának fordított háromszög!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huhh amúgy meg a csoportban Rosé a legvékonyabb csak szólok!!!!!Jennie,Jisoo és rosé fanok
Lisának is ugyanolyan
De azt írták a neten hogy rosénak van a legvékonyabb dereka majd Lisának Jennienek végül Jisoonak BOOOOM
#29-es nem az volt a kérdés,hogy kinek van a legjobb teste!!!
Amúgy elmondom helyesen mindegyiküknek a test típusát:
Lisa:fordított háromszög
Rosé:fordított háromszög
Jennie:fordított háromszög
Jisoo:négyzet
Ebből látszik kedves 7-es hogy Jennie a kedvenced.
Néztem egy olyan videót amiknem témája az volt,hogy ki áll a legkózelebb a tökéletes archoz,persze tippelhettek,hogy ki volt.
És Lisa volt...ezzel nem azt akarom mondani,hogy akkor most változzon meg mindenkinek a véleménye(nem mint ha segítene)csak felvilágosotottalak benneteket,hogy kinek van a legtökéletesebb.(Amúgy sztem Lisa a legszebb)
És ez volt a videóban
Jennie-nek az arca:átlagos
Jisoo-nak:szép
Rosé-nak:szép
Lisának:tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!