Éder Krisztián ismertebb nevén SP tényleg meghalt?
Pár napja olvastam a kedvenc oldalamon a Napiszar.com-on hogz Sp meghalt.
Arról szeretnék érdeklődni hogy igaz-e!?
Előre is köszi a válaszokat.
Igen... Sajnos jól látjátok. SP immár valóban elhunyt és ez már nem átverés.
Több hírcsatorna is fél leadni a halálhírét, gondolván a következményekre. Hiszen Krisztián volt a tinik bálványa. Magyarország első számú Partyarca. Valamint élettársa és párja Fluor Tamás
Borzasztó a történet, én is csak azért merem nektek elmesélni, mert nekem már mindegy ha meglincselnek vagy sem.
A 22 éves fiatalember soproni otthonában felakasztotta magát. Rendőrségi források szerint Fluor Tamás a lakásban volt, és feltehetően aludt, amikor "volt" élettársa elkövette az öngyilkosságot. Holttestére egyik adoptált gyermekük talált rá.
Éder Krisztián és Fluor Tamás 2009-ben Budapesten ismerkedett meg. Kapcsolatuk alatt két gyelmeket adoptáltak: 2009-ben Milo és 2010-ben Alice. A fiatal pár nem sokkal lányuk adptálása óta után vált el, miután a Rapsztár Fluor Tamás megismerkedett Anti fitness Tomi muvésszel.
A BRFK már kihallgatta vasárnap este Flour Tamást volt élettársa öngyilkosságával kapcsolatban. A hatóságok szerint a boncolás eredményére még várni kell, de az eddigi vizsgálatok szerint a férfinak fizikailag, közvetlenül nem volt köze a Sztár halálához. Mindinkább arról van szó, hogy Krisztián mint ezt tudjuk AIDS betegségben szenvedett. Ezt kiskora óta a szülei is tudták de nem foglalkoztak vele, mondván hogy "Miért féljünk attól amibe csak 10-20 év múlva halhatunk bele.
Éder Krisztiánt 2010.12.31 én éjfélkor kisérhetjük végső földi útján, a Farkasréti temetobe.
A rajongók számára Krisztián földi maradványai 0-24 óráig megtekintheoek a Farkasréti temeto Ravataltermében.
Én személyesen nem ismertem a fiút de az alábbi videóval szeretnék tole búcsúzni. mint ez köztudott: MÁS VOLT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!