Titeket is a hideg kirázott amikor megtudtátok, hogy Ellen Page igazából pasi?
Figyelt kérdés
Úristen, de fura leírni is. Én még mindig sokk hatása alatt vagyok. Rengeteg filmjét láttam már, és megsem fordult a fejemben, hogy igazából férfinek született. Nem ítélem el, nem utálom a transzokat, de valami megmagyarázhatatlan okból a hideg kiráz tőlük. Mármint, hogy egy pasi, aki nőnek néz ki és annak is érzi magát, ha meg át is műtteti magát akkor "félek" tőlük. De nem gyűlölöm őket, csak a hideg kiráz tőlük, mert annyira természetellenes, hogy mindent átműttenek rajtuk.
A lényeg, hogy nagyon durva, mert egyáltalán semmi pasis vonás nincs Ellen Page-ben, ezért duplán sokkolt a hír. Ti hogy vagytok vele?
2020. dec. 2. 19:53
11/25 anonim válasza:
Azt nyilatkozta, hogy ezentúl férfiként fog élni. A nevét is megváltoztatta Elliot-ra.
12/25 A kérdező kommentje:
Akkor igazából testileg (még) nő és nőnek is született, tehát vaginája van. Különben, ha a teste is férfi lenne, akkor nem hívná magát transznak, hisz nem kell neki átalakulnia, ha már eleve férfi. De hogyhogy eddig nem volt ennek semmi előjele, hogy ő férfinak érzi magát? Láttam róla képeket évekkel ezelőttről, és nem öltözködött túl nőiesen, de nem is öltözött féfiruhába vagy férfinek. Tehát volt rajta már szoknya is. Akkor ez akkoriban hogyhogy nem volt jelen nála, hisz akkor már évek óta férfiként viselkedne és férfi ruhába öltözne?
2020. dec. 2. 22:37
13/25 anonim válasza:
Igazából biologiailag mindig is nő marad, max átszabatja magát, gyereket nemzeni nem fog tudni, és utána szülni sem. De saját dolga.
14/25 anonim válasza:
Azt sem tudom ki ez, mégis most mindenhonnan ez folyik. Ki a faxt érdekel, most komolyan..
15/25 anonim válasza:
Én igazából le💩om...ha neki így jobb, engem nem bánt vele igazából. Nagyjából tudom ki ő, 1-2 filmjét láttam, de nem fogott meg. Tőlem akár lóvá is operáltathatja magát, az is hidegen hagyna. Ugyanezt gondolom a többi transzneműről is. Éljen mindenki boldogan önmagával.
16/25 anonim válasza:
Ez az eredetes ember? Hetero pasi vagyok és ott nagyon bejött, mint nő.
18/25 anonim válasza:
Nőnek született és élt, csak most úgy döntött hogy innentől férfi.
19/25 anonim válasza:
Nekem valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, soha nem volt szimpatikus. Azt nem értem, hogy miért épített fel egy egész karriert nőként, mikor mindig is férfinak érezte magát. A karrierjének most lőttek annyi bizonyos. Ki fog alkalmazni egy 155 cm-es, törékeny alkatú pasit?
20/25 anonim válasza:
Lehetett volna egy gyönyörű szép és vonzó leszbikus nő mint ahogy az is, erre jól elcseszte magát. Egyáltalán nem szép és szerintem egy idő után már bánni fogja szegény hogy szétoperálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!