Mit gondoltok arról, hogy transznemű “lett” Ellen Page?
8.-vagyok.
Műtét után? Akkor aki nincs átműtve, azt nem transz?
Mint színésznő (vagy már fogalmam sincs, hogy lehet hívni), eléggé bírom. Nagyon jól játszik, tényleg. Nem Oscar szintű szerintem, de közeli.
Ettől függetlenül, a többire nem tudok mit mondani. Tojok arra, hogy férfi, nő vagy helikopter. Ha jól csinálja, amit csinál, akkor nézem. Ha nem, akkor nem.
Viszont mivel erre tojok, ezért teljes mértékben nevetségesnek találom az ilyen coming outokat. Ez nem teljesítmény. Ez nem érdem. Emögött nincs semmi. Ez egyszerűen a magánügye, amit elmondhat, de ettől nem lesz hős.
Kb. azért nem, amiért én sem leszek hős attól, ha holnap kiírom facebookra, hogy mekkora a farkam és milyen pózban szexelek.
Megfogja magát műtetni? Hát az nem jó hír, mert onnantól kezdve nem lehet őt lepikulázni. Ennek a transzságnak pont az a lényege, hogy gyönyörű nők, némi extrával.
Ha levágatja, onnantól kezdve már csak egy nő a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!