Mi a véleményetek erről az új botrányról? (Noryna diamond-bish bharbie, bish bharbie-VV Zsuzsu + Ritzl Márk meg F. Timi)
Én eddig is utáltam Márkot és Timit, de most mégjobban utálom. Gyűlölöm, mint a szaart mindkettőt. Márknak csak annyi a szava járása állandóan, hogy kuurva kuurva kuuurva, Timi meg játsza az eszét, hogy: Jajj hát nekem 1 napom tartalmasabb, mint az egész életük!.. ohh hogy oda ne szaarjak....
Meg most nem azért, de felnőtt ember (már ha lehet ezeket embernek nevezni) hogy mondhat olyat, hogy üsse el egy szekér vagy egy traktor? Hát normális ez a kis szaarfosó majom geeci? Mert szerintem nem. Meg milyen jogon degradálja ő a falusiakat? Azért, mert ő Pesten (vagy hol a rákba) lakik, attól még leszólhat másokat? Hát rohadtul nem. Szégyen, amit csinálnak! És még ők a nagy INFKUENSZEREK hát beszaarás dikk.
#7 oksa xd
Azon én is kiakadtam amikor azt mondta üsse el egy kamion én is utálom de legalább Timi azt mondta ne kívánjon neki rosszat..
Meg még bish hívja verekedni de Martinával verekedik..elvileg bish nem mert nekimenni. Még az a Zsuzsu meg közbe ott liveol azzal a Norynával is..
Meg bish ott videózott hogy ő így megváltozik úgy ott sírt azt erre most mi van..
Szerintem bolond az az ember..még ő mondja Zsuzsunak hogy pszichológusra van szüksége (jó neki is ő se 100) de Lilikének is kéne egy sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!