Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről az új...

Mi a véleményetek erről az új botrányról? (Noryna diamond-bish bharbie, bish bharbie-VV Zsuzsu + Ritzl Márk meg F. Timi)

Figyelt kérdés
Meg amúgy arról lemaradtam miért verekedtek?? Ezt hiába kerestem nem kaptam választ csak hogy Bish kihívta őket meg vitt magával embereket meg azzal a Martinával bish barinőjével összekapott az a Noryna meg kitépték a haját utána Bish csávóbarátja letérdeltette meg minden és elvileg ő meg betörte a száját Martinának..ő meg letagadta. Meg elvileg a Hunyadi téren voltak. Csak felrakták a veszekedős liveokat élőbe nem néztem szóval nem tiszta a kép pontosan mi van? Meg Zsuzsu hogy jött ide??

2020. ápr. 24. 18:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én szakadtam rajtuk
2020. máj. 7. 11:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem az egész sz.. bandából Zsu és Emilio a legszimpatikusabb, ők mostanra már megpróbáltak szeparálódni is ebből a szeméttengerből. Emiliónak helyén van az esze és a szíve, Zsu pedig lojális és vicces.
2021. nov. 24. 14:54
 23/26 A kérdező kommentje:
Hát az a Noryna...😂😂😂
2021. nov. 25. 10:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Te, én nagyon nem vagyok képben... Hol kell az ilyet követni? :D Basszus, csak az veszi ezt észre, aki állandóan youtubeon, tiktokon, instán lóg. Persze, nézek én youtubeot, de értelmesebb dolgokat. Ki nem szarja le, mit csinálnak a no-name önfényező celebkének tűnni akaró valakik...
2021. nov. 25. 10:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Bish bharbie azért viszonylag sok követővel rendelkezik
2021. nov. 25. 12:12
 26/26 anonim ***** válasza:
24-es, itt most lehet trashelgetni, ennyi. Nem kell a drága idődet pazarolni a trash videók nézegetésére sem az ideírogatásra hiszen ez távol áll büszke jellemedtől.
2021. dec. 12. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!