Mit gondoltok arról, hogy transznemű “lett” Ellen Page?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 19:33
1/23 anonim válasza:
Ezt jól megfogalmaztad. Nem transz lett, hanem elmondta, hogy ő transz. Mellesleg semmi érdekes véleményem nincs erről. Nem gondoltam volna, szóval jól “átalakult”.
2/23 A kérdező kommentje:
Pont azért írtam idézőjelbe, mert valószínűleg nem lett, hanem belül eddig is az volt...
Viszont most vállalta fel, nem annyira nagyon rég kezelik hormonokkal, és a közel jövőben várható a műtét.
És azért elég szép karriert befutott annó mint “jó csaj”, szóval valamilyen szinten mégis csak “lett”.
2020. dec. 1. 19:41
3/23 anonim válasza:
A hideg kiráz tőle, de ez van, az ő élete.
4/23 anonim válasza:
Mint jó színész futott be karriert, nem mint jó csaj.
5/23 A kérdező kommentje:
#4. Ezt mondjuk a Te véleményed.
Elfogadom, de ez nem egy objektív tény...
Igaz az, sem amit én írtam.
De egyébként a kettő nem zárja ki egymást.
Rengeteg heteró férfi/fiú internetezőnek lett a “chrusja” már. karrierje elején.
Ennek azért meg van a nyoma az interneten...
2020. dec. 1. 20:00
6/23 anonim válasza:
5: De jócsajságból nem lesz karrier. Hozzáértésből lesz karrier.
7/23 anonim válasza:
Semmit. És azt sem értem, hogy ennek miért van hírértéke. Most a csapból is ez fog folyni gondolom.
8/23 anonim válasza:
Akkor ha holnap közlöm a melóban, hogy mától nem Gábor, hanem Gabriella vagyok, öltözhetek a diáklányokkal együtt? Mert ha igen, most hívom a főnököm!
10/23 anonim válasza:
8. Vannak olyanok, a transzok között is, akik így értelmezik, de nincs így általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!