Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Opitz Barbiról?

Mi a véleményed Opitz Barbiról?

Figyelt kérdés
Nekem nem túl jó a véleményem, de kíváncsi vagyok, mások hogyan látják. :)

2020. nov. 25. 21:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#10, inkább vagyok természetes, mint műbaba. :)

Nekem a hangja sem tetszik, a külsőségek csak mellékesek, de valóban nekem is sok, hogy kitolja a melleit, fenekét, a haja sem tetszik. De ez meg az én véleményem. :)

Ha irrígy lennék valakire, az nem Opitz Barbi lenne :D

2021. márc. 5. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Mindig egy Zs kategóriás kis énekesnőnek tartottam, aki főleg a hajával meg a mély hangjával tünt ki a többi semmitmondó celeb közül. Nagyon irritál a hangja, meg amúgy is az egész lénye. Többnyire nem érdekel, meg nem foglalkozom vele, de ha olyan műsorban szerepel, amit szeretek, akkor kénytelen vagyok nézni. Amúgy meg nagyon elszállt vele a ló. Hogy a siker, a hírnév, meg a pénz mit ki nem tud hozni egy egyszerű, ártatlan, kedves vidéki lányból? Hihetetlen, és elszomorító! Ott van például Tóth Andi is, aki majdnem olyan utat járt be, és nagyon fiatalon jött a siker nála is. De őt mégis kedvelem, ki tudja miért? Talán csak szimpatikusabb, és őszintébb? 🤔
2021. márc. 7. 19:16
 13/20 A kérdező kommentje:
#12, Tóth Andit én is kedvelem, de sajnos nagyon bántják az újságírók, pedig Opitz Barbi szerintem jobban kitolja a melleit. Andi csak eredeti akar lenni, ezt bizonyítja az is, hogy többször felvállalta magát kócosan, smink nélkül. Én így is és sminkben is szépnek tartom Andit.
2021. márc. 7. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kommentár nélkül: [link]
2021. márc. 8. 04:37
 15/20 A kérdező kommentje:

#14, ez biztos hogy az igazi Opitz Barbi? Nem valaki olyan, aki le akarja járatni?

Nem jutok szóhoz...

2021. márc. 8. 11:10
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Láttátok az új instaképeit kiegyenesített hajjal?? Áááááh de sexy
2021. márc. 8. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
A legszexibb. Nekem csak ezért tetszik. Tóth Andi nem, mert olyan leszbis mint Corky a fülledtség c filmben.
2022. jan. 27. 04:14
 18/20 anonim ***** válasza:
15# Egyszer írtam egy kommentet egy feldolgozása alá. Az érdekelt, hogy miért döntött az aktuális hanghajlítasok mellett és miért nem használta az eredeti dal hajlításait?-mivel tetszett nekem az ő verziója is de az eredeti dal is. Erre engem is elküldött melegebb éghajlatra, irigynek, sárgacédulásnak és kutyának nevezett, amit nem értettem, hiszen még a videóját is lájkoltam. Orvostan hallgató lévén egy pszichiátria órán amikor a nárcizmusról tanultunk, a professzor úr gyakran vele is példázódott, de szerinte gyakran megesik az önimádás más celebekkel is.
2022. febr. 24. 10:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szep csaj ❤️. Jobb mint a toth andi vagy ki ahogy nezem. Am nemismerem oket, nem hallgatok ilyeneket 😅
2022. jún. 5. 21:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szétpunciznám főleg mióta láttam meztelen !
2022. júl. 11. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!