Mi a véleményed Opitz Barbiról?
Ekkora csöcsökkel és jó alakkal nyilván kívánatos, bár a feje nem olyan szép de nem is olyan ronda. ----> külső
Nagyon gáz, hogy az instáján az van kiírva, mint ismertető, hogy melyik szenny műsorban mit csinált. -----> belső
Azt se tudtam, hogy ki ez, csak volt róla kérdés a tiéden kívül is.
---> UI.
Egy olyan lány, akinek a fejébe szállt a dicsőség, így jól láthatóan önimádóvá vált. Mi sem bizonyítja jobban, mint a képei, videói, sokukon illegeti magát, kitolja a seggét,a csöcseit, FOLYTON a haját simogatja, rendezgeti s orrunkba nyomja a melleit. Amúgy nekem tetszik a hangja, de a felsoroltak által undorítóvá vált.,,Ha nem imádod őt, akkor csak és kizárólag irigy lehetsz."-ezt mondják a -13 éves fanok.
Különben full mű az édesanyjával együtt, aki egy ideje megirigyelhette a saját lányát, hiszen Barbi szája nem örökletesen ekkora...a 9 évesek terjesztik ezt a hírt... itt egy régi kép..
Bizony az anyja is és ő is feltöltette...a haja se szőke, hanem kiskora óra ki van szőkítve a sötétbarna haja..a szeme sem kék, a mellei sem olyan brutál nagyok, de gyakran két push uppos melltartót használ egyszerre egy topp alá...a lábai sem olyan hosszúak, mint ahogy egy cikkben olvastam..jó alacsony lány..Persze ezzel nem megsérteni akarom az alacsonyabb lányokat, de sosem fogom pártolni a hazugságot. Plusz az általa bekövetett személyek instan tiktokon nem is tudom van e 30.. de biztos sok embert szeret tiszta szívből, főleg a követőit. Na én nagyot csalódtam benne és az anyjában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!