Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Majka és a Curtis szerintete...

A Majka és a Curtis szerintetek cigány?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik mindkettő,kinézet,mentalítás,stílus,legalábbis van bennük cigányvér szerintem.
2020. okt. 29. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2020. nov. 1. 02:55
 12/14 anonim ***** válasza:

#eztmondom

Származástól függetlenül örököljük a géneket? Szerintem mindenki a saját származása génjeit örökli. Nehéz is lenne másét örökölni. :D

Ezt írtad:

"A genetika határozza meg ezeket a dolgokat, örökbefogadott gyerekek inteligenciája, viselkedése a vérszerinti szűleire hasonlít."

Na most egyrészt a viselkedés csak akkor fog hasonlítani a vér szerinti szüleiére, ha huzamosabb ideig nevelkedett abban a miliőben. Egyébként nem. Van olyan ismerősöm,aki züllött, alkoholista, unintelligens, írástudatlan emberek gyermeke, de nevelőszülőknél nevelkedett, mert az otthoni környezet nem volt alkalmas arra, hogy otthon nőjön fel. A lány viszont egy értelmes, okos, intelligens közgazdász, és semmi nyoma nincs annak, ahogy a vér szerinti szüleik hogy' álltak az intelligenciával, semmi hasonlóság nincs az ő viselkedése, és a vér szerinti szülei viselkedése között.

Szóval lehet itt kutatók százainak a tanulmányát felsorolni, a való életből látott példák többet mondanak, mint bármennyi tanulmány.

2020. nov. 1. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

eztmondom a genetika nem számít mindenképpen az otthoni és társadalmi környezet az ami meghatározza minimum 70%-ban a gyerek viselkedését!

én is elmondhatom cigány vagyok nagyszülők kemények voltak anno ":D

még is mi nem olyanok vagyunk mert a világ változott nem lehet már azokat megcsinálni... :"D

hozzá teszem van jó néhány magyar barátom "gádzso" akik amugy tök olyanok mint ha cigányok lennének pedig full magyarok... meg normális magyar családban is élnek...

2020. nov. 5. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:

8

Ne lepődj meg, ez nem rasszizmus, hanem realizmus.

Tapasztalat, hogy te is megértsd. Szólásszabadságról hallottál egyébként?

2021. máj. 12. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!