Eminem milyen ember?
Figyelt kérdés
Drogozik/ drogozott? Család? Többet szeretnék tudni róla mint amit wiki-n ír!2010. aug. 8. 16:48
1/16 anonim válasza:
Ha jól tudom drogproblémái voltak,de leszokott.Az apját pedig sosem látta.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem! Csak az életére! A klippeket mindig tudom amkior új szám érkezik!
2010. aug. 8. 17:10
4/16 anonim válasza:
nekem van egy eminem nevű ismerősöm. Ha rá gondolsz már börtönben is volt drogozni drogozott de már leszokott. Most csak iszik és elég gáz hangja van, így felhagyott az énekléssel.
5/16 A kérdező kommentje:
Akkor az hülye...!
2010. aug. 8. 17:35
6/16 anonim válasza:
nézd meg a 8 mérföldet, az a karrierje kezdetéről szól, arról az időszakról amikor elkezdett rappelni. A magyar wiki-s oldala meg amúgy is pontatlan. Viszont az angolon nagyon sok minden fent van és az jó, ha nem tudsz angolul használd a google fordítót, tudom h nem a legjobb, de azért általában érthető, bár a wiki nyelvezete nehéz, de talán segít vmit. Ezen kívül ha komolyabban érdekel akkor ott az életrajzi könyve a 'The Way I Am', sajnos a magyar címét nem tudom, de a bookline.hu-n meg lehet rendelni. Ja és a könyvhöz van DVD is, interjúkkal stb. az meg biztos fent van neten,
7/16 anonim válasza:
A 8 mérföldnek nincs sok köze az életéhez.
8/16 A kérdező kommentje:
Inkább a pályafutásához! Amikor a feketék utálták hogy ő lett a legjobb rapper!...
2010. aug. 9. 10:25
9/16 anonim válasza:
az benne van a 8 mérföldben
am azért is érdemes megnézni, mert nagyon jó film
mindenképpen nézd meg, mert komolyan kjó film!
10/16 anonim válasza:
azt tudom, hogy az anyját utálja, mert egy lakókocsiban kellett miatta felnőnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!