Szerintetek van valami hátránya hírességnek lenni?
Nem magyar "celebekre" gondoltam. :D Hanem például:
híres amerikai énekesnek vagy
híres forma-1-s pilótának lenni! Szerintetek van valami hátránya?
Ha igen akkor mi?
Nincs magánéletük..
Folyton eltűrni a média hazugságait. A vérszívó managerek marhaságait...
Nem védeni akarom őket, főleg nem isteníteni, de elég nagy meggondolatlanság "celebnek" lenni.
Vannak előnyök és hátrányok is.
előnyök:
-pénz ügyi gondokkal kis eséllyel fogsz küszködni
-sok jó buliba meghívnak
-híres embereket ismerhetsz[pl. híres focisták,énekesek,legendák...]
-jelentősen növeli az önbizalmadat,ha látod,hogy sokan szeretnek
hátrányok:
-0 magánélet
-egy kis botlás és annyi.
-ha átölelsz egy idegen pasit/csajt akkor már tuti,hogy meg csalod az akkor is párodat.
-állandó fotósok
-utáló táborok
-minden egyes hibádat kiélzik a pletyka újságok
-kitalált hülyeségek aminkek a fele nem igaz.
-más hírességek beszólásai
durván ennyi,de rengeteg hátránya van az ismertségnek.több mint amennyi előnye ennek ellenére rengeteg ember megy szerencsét prbálni amerikába színészkedni/énekelni/bármi mással híresnek lenni.
több hátránya van mint előnye.
nem csoda hogy annyi híresség iszik, drogozik, stb. nehéz elviselni hogy az utcára sem mehetsz ki csak álruhában, pletykalapok mindenfélét kitalálnak aminek a fele sem igaz, vagy pl tönkretesznek idegileg egy életre mint tették azt szerencsétlen Michael Jacksonnal mikor megvádolták hogy gyerekeket molesztált, és a fél világ el is hitte sikeresen.
szóval hírességnek lenni szar. persze jó hogy van sok pénz, de ha már megvan mindened azzal sem mész semmire.
"Van sok rossz abban, hogy híres vagyok, de ha belegondolok, hogy mennyi mindent elértem, amit el akartam, s hogy nem minden gyereknek adatik meg, hogy azt tegye amit szeret, akkor azok a rossz pontok, amiket a paparazzik és az állandó rohanás jelentenek eltörpülnek..."
/Miley Cyrus/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!