A Schobert Norbis "botrány" miért lett úgy felkapva? Nem is értem.
Mert sok szülés után eligénytelenedett nőnek rosszul esett az igazság.
Na jó, Nerbi is kicsit túltolta a szülés után őt sminkben és puccban váró Réka ideálképével.
Az a baj, hogy Norbi szerintem nem a frissen 1-2 hetesen szült nőkre mondta, amit mondott, hanem aki már 1 éve szült és ezt a média jól kiforgatta.
Véleményem szerint igaza van. Egyre több fiatal anyuka nem képes lustasága miatt visszafogyni szülés előtti alakjára.
Munkatársam felesége is szült 2-szer, fiatal, 34 éves, és akkora mint egy tehén. Pont mikor ez volt a téma, betalált engem, mert le mertem írni, hogy Norbinak igaza van. Anyukám is felszedett 20 kg-t mikor velem volt terhes és utána szépen vissza is fogyott (149 centihez volt 62 kg mikor terhes volt). De hát majd megtudom, ha szültem...meg..jöttek a magyarázkodások. Rá is hagytam, ilyenekkel nem lehet leállni beszélgetni, mert csak az elvakult, egysíkú gondolkodásúkat hajtják folyamatosan.
Csernus is megírta, hogy a nők az anyaság mögé bújva nem képesek, lusták lefogyni szülés után és még a nők csodálkoznak ha párjuk nem képes rájuk NŐKÉNT tekinteni.
Soha nem követtem Norbi pályáját, se Rékáét, most se, termékeiket se kóstoltam soha, viszont ebben igaza volt. Mikor már a sokadik cikk jött velem szembe, akkor már elolvastam, hogy mi ez a nagy hűhó.
7: neeem, Norbika arról mesélt, hogy mikor szülés után pár nappal ment Rékáért meg a gyerekért, a Réka milyen csinike volt sminkben meg miniszoknyában magassarkúval, bezzeg a többi, szintén pár napj szült nő milyen undi volt. Na, ez gáz. Az is, hogy Réka úgy érezte, neki ezt villantania kell ahhoz, hogy ne legyen undi Norbikának.
Az "1-2-3 éve szültem, és még mindig azzal takarózom" téma már más kérdés, ott már tényleg bejátszik némi lustaság és akaratgyengeség, de ezen kívül is számos tényező lehet a háttérben kezdve a szar házasságtól a depresszióig. Mindenki maga tudja, mi az igazság.
Az a baj, hogy az elhízottak és elhízottakat védők (ezt nemtől függetlenül írom, az elhízott férfiak esetében is ugyanez a helyzet), mindig azzal hozakodnak elő, hogy nem tudjuk, mi van a háttérben. Pedig sajnos általában semmi nincs a lustaságon kívül. Maximum idősödő/középkorú elhízottaknál izületproblémák miatt nehezen megy a mozgás, de az is következménye az elhízottságnak, nem pedig oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!