Pottyondi Edina csak szerintem nem humoros?
Kifejezetten irritál a jelenléte a Youtube-on. Nem értem miért kell politizálni már a youtube-on is. Éppen elég ami a tv-ben megy. Lépten nyomon feldobja a youtube. Pont ezért nem nézem a televízót, erre ugyanaz elkezdődik itt is. Tokár Tomi és felesége, Nagy Rebeka, Erdélyi Mónika, Toroczkai László, Gyurcsány Ferenc, Puzsér és felesége Pottyondi Edina. Nem értem mit keresnek ott.
Miért kell minden politikai élethez közel álló, vagy benne levő emberkének videóznia?
Szerintem viccesen és érdekesen közelíti meg az aktuálpolitikát.
Kicsit ilyen "józan paraszti ész" hangulatú minden videója, kíváncsi lennék, hogy melyik állítását tudnátok cáfolni.
Szerintem konkrétan semmi humora csajnak, de hogy őszinte legyek, én még életemben nem találkoztam humoros nővel, általában csak bénán utánozni próbálnak általuk humorosnak vélt férfiakat.
az Pottyondi meg tipikus "modern" bölcsész nő: a stílusa olyan, mint egy bunkó férfinak, reálhoz hótt buta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!