Bish Bharbie hogy lehet ilyen szép fiú létére? Komolyan mondom, lányként nagyon irigy vagyok rá. Gyönyörű arca van, nagyon szépek a szemei, a mosolya is szép. Ez nem igazság 😀
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 19:25
11/22 anonim válasza:
Ne irigykedj rá! A képek amiket látni enged magáról szanaszét vannak szerkeszve (amit fel is vállal egyébként). Biztosan nagyon szép lány vagy, nincs okod másokhoz mérni magad. :)
12/22 anonim válasza:
Fiúnak szép lenne, de szerintem lánynak nem szép az arca. Viszont nagyon ügyesen sminkel, úgy viszont tényleg gyönyörű.
13/22 anonim válasza:
*ja egyébként van olyan videója, hogy "hogyan legyél kevésbé csúnya", ilyenből szerintem több is van neki, ezek ilyen sminkesek asszem.
14/22 anonim válasza:
6˘-os Bish palija is szex munkából él...
15/22 anonim válasza:
6. vagyok, zsák a foltját... no comemnt
16/22 anonim válasza:
17/22 A kérdező kommentje:
Igen😀
A legtöbb nő így néz ki smink nélkül..
2020. szept. 14. 12:39
18/22 anonim válasza:
A legtöbb nő fiú lesz smink nélkül?
19/22 anonim válasza:
20/22 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 😀
Azokat nem szereti.
2020. szept. 14. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!