Bish Bharbie hogy lehet ilyen szép fiú létére? Komolyan mondom, lányként nagyon irigy vagyok rá. Gyönyörű arca van, nagyon szépek a szemei, a mosolya is szép. Ez nem igazság 😀
A mosolya hol szép? hiányzik egy foga :D milliókat kap sz.xmunkából, ő maga reklámozza, hogy mennyi pasi b*szta meg, és nincs pénze fogpótlásra? ne vicceljünk már... eleve gáz az a lény, és nem, nem azért mert transznemű, vannak mások is akik melegek, pl vv zsolti és teljesen normálisak vagy klaudia és maris. de ez a barbi viktor, no comment, mit mutat a mai gyerekeknek? menjenek el prostinak és lesz pénzük póthajra meg 2 méteres körömre???
mert neki nem volt LEHETŐSÉGE dolgozni? ugyan már, miért nem volt lehetősége??? nincs 2 keze, lába? mi a gond? más is dolgozik 18 éves kora után, sőt előtte is, és ha nem megy egyetemre, nem megy, de dolgozni lehet, akár elmenni kapálni a földekre, igen, 40 fokban az is egy megoldás, nem pedig az hogy reklámozza, hogy pasi létére orrba szájba megb... a másik meg, a kijelentése- van párja, de kell a pénz a műtétre, szóval elmegy kurválkodni svájcba, dániába stb mert kell a pénz és a párja mit szól? hát majd elfogadja... ugyan kérlek, a szánalom egyik legfelső foka ez a teremtmény, és nem vagyok se rasszista, se meleg ellenes, de amit ő művel az a legalja. rip magyar ,,influenszerek" és a jövő generációjának is óriási bukás ilyesmik nézegetése, mert hogy belőlük se lesz normális ember ay fix, ha ay ő értékrendjét követik (és igen, megnéytem én is a videóit, pedagógus szemmel érdekelt, mi ay, amit a mai fiatalok követnek, és el is szörnyedtem...)
6! Nagyon képben vagy🙂
Csak annyit irtam hogy nagyon szép. A többi az ő dolga, hogy mit kezd az életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!