Maris és Klau tényleg ennyire felszínesek a való életben is?
Csak az a baj, hogy az a Maris már a múlt.
Mostanában olyan semmitmondó tartalmakat gyárt, hogy nacsak. Nagyon sajnálom, tényleg az egyik, ha nem a legértelmesebb videós volt anno, komoly tartalmat gyártott, érdemes volt nézni, most meg csak simsezik, meg kajákkal disznólkodik, és erről tölt fel videót. Ami adott esetben nem olyan gáz, ha az ember középiskolásként elbohóckodik ezzel, a többiek meg nézik, de Mariannak 25-6 évesen ennél több esze lehetne, vagy értelmesebb dolgokra is fordíthatná az idejét.
Megkérdezik majd tőle az unokái, hogy Marismama, mit csináltál huszonévesen? Mire ő: hát tudod kisunokám, furcsa amcsi kajákat csináltam youtube-ra, meg számítóztam.
Hát ok. :D kitűnő perspektíva.
Nem a leszbiséggel van a gond. Sőt, a leszbiséggel SEMMI gond nincs. (: abban tényleg példaértékű volt Maris youtube munkássága, hogy igenis vállald fel a másságodat, ha készen állsz rá. És emelem kalapom előtte, hogy a követői számára ennyire tudta/tudja sugározni az elfogadást. Erre sajnos nagy szükség van kishazánkban mostanság :/
Én csak azt sajnálom, hogy mostanában nem gyárt már értéket képviselő tartalmat, csak azt hogy mit kajálok, ki irányítja a napom, hova megyek, mit játszok a gépen, stb.... ilyen sweet nothing, semmi extra. Azelőtt meg kajak az egyik legértelmesebb csatorna volt yt-n. :(
Ja hát igen... annyira tartalmatlan egy semmi, nulla, amit csinál mostanában.
Lassan már ott tartunk, hogy frankón Pule az egyetlen, aki normális tartalmat gyárt, annak a gyereknek megnézem a videóját és ad valamit, tanulok valamit, értéket, tartalmat továbbít.
Maris munkássága meg.... semmi. Megtudjuk, mit evett. Megtudjuk, hol járt. Megtudjuk, hogyan lehet összemócsingolni kajákból vagy írószerekből valamit, ami a kukában végzi. Ok.
És ez miért is érdekes másoknak? Miért is van ennek nézettsége?
Duck TV, asszem az az a csatorna, ahol ilyen kisbabáknak sugároztak lényegtelen baromságokat, hogy lekössék a figyelmüket. Na, Maris ugyanez lett a 11 éveseknek. Így múlik el a világ dicsősége....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!