12/15 anonim válasza:
Nem hiszem. És amúgy is, nem rosszallásból, de miért kell állandóan a relatíven híres emberek magánéletébe belemászni? Szerinem ebből semmi jó nem származhat...
13/15 anonim válasza:
#10 #8 #9 és a többiek. Egyrészt mindkét youtuber tök intelligens és művészlélek, ezért ne is próbáljátok megérteni őket. Polla nem teszik ki a fenekét, ez tök marhaság, nézz már meg akkor egy fitness oldalt, na ott látsz igazán fenekeke.. Polla ehhez képest nagyon lightosan mutatja a lányoknak, hogy edzéssel el lehet érni jó alakot és nem feltöltésekkel kell jó külsőt nyerni, mert ugye vannak youtuberek, akik ezt közvetítik. Ezzel ellentétben Polla a természetesség híve és motivál. Továbbbá Polla tizenéves kora óta foglalkozik a tiniproblémákkal és humoros edukációs tartalmai vannak, ami szintén rika a Yt-n. Ha egy kicsit elgondolkodva nézitek át a csatornáját, akkor látjátok, hogy a könnyed videók mellett komoly témákat érint a videói és mondanivalója van! Mivel főleg tinik nézik, ezért teljes jól az ő általuk megérthető nyelvi szerkezetben teszi mindezt. Paul Street pedig kutat, utána néz és egy élvezhető műsort ad le. Szerintem, ha ők megismerték egymást, akkor látják egymást személyiségét igazán és nem mi nézők. Pollát buta kislánynak titulálni pedig úgy gondolom, hogy nagyon nem volt úgy nézve a csatornája, hogy elemzően és elgondolkodóan. Rengeteg mondanivalója van és van, amit egyenesen el is mond és van, amit burkolt üzenetben tesz. A Mensturációs edukációs videói zseniálisak, ahogy humorral megfogja és mégis tájékoztat. Szerintem nem, hogy buta.. sőt, átlagfeletti IQ és EQ-val rendelkezik és nagyon is jól szólítja meg a nézőközönségét.
14/15 anonim válasza:
Én nem is azért vagyok videós mert sztár akarok lenni,az is akarok de a videózást nem azért csinálom
15/15 anonim válasza:
Méghogy tartalom nélküli... Pule igen is nagyon intelligens és igényes tartalmat gyárt... És aki írta, hogy nem létező hülyeségekről csinál videót... Minden videóban elmondja, hogy az alábbi felvételnek az igazát vagy bármilyen hitelességét ő nem tudja bizonyítani, nem is akarja, nem is az a cél... Szimplán bemutatja és rábízza az emberekre, ki mit hisz el stb... Arról pedig, hogy a zenéi milyen fullosak ne is beszéljünk inkább... Ezt mondom úgy, hogy korral haladó ember vagyok nem egy tizenéves mostani Zoomer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!