Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Honnan ered ez a pletyka,...

Honnan ered ez a pletyka, hogy Orbán Gáspár meleg?

Figyelt kérdés
Direkt nem a politikánál kérdezem, de lehet, hogy átpakolják a kérdésem. Nem szeretném, h a politikai meggyőződés függvényében jönnének a válaszok, meg én sem azért teszem fel, hogy csúfolódjak vagy utálkozzak. Csak azért, mert már itt is meg máshol is (kommentekben) olvastam, hogy az emberek ezt tényszerűen kijelentették, és kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e alapja, vagy csak mindenki tényszerűen kijelet egy pletykát. Mert ha bárki visszakérdezett, mindig jöttek a "nézmármeghogynézki" jellegű magyarázatok, de ez azért szerintem édeskevés.

2020. jún. 14. 01:40
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
85%

A netről sok minden leszedhető, leszedethető, így a kompromittáló tartalmak is. Gondoljunk csak Király Linda himnusz éneklésére, ami kiudarcba fulladt, minden felvétel eltűnt róla. És az Ő apja nem miniszterelnök...

Szóval nem kizárt, hogy olyan a hírzárlat, amin kevés infó tud átmenni.

2021. jún. 21. 13:36
 32/57 anonim ***** válasza:
76%

Namost...A Himnuszt egy egész ország nézte és hallgatta meg 2002-2014-ig, tehát 12 teljes évig.

Amiket itt névtelen kommentelők írtak, senki nem látta, országos szinten meg biztos nem, mert elég nagy hírverés lett volna belőle, fölkerült volna egy csomó helyre. Azon kívül egy videot vagy képet simán le lehet szedni a netről-ahogy Linda videoját is leszedték sokan, attól még hogy az apja 12 év után letiltotta- max nem tölthetik fel, de egymásnak bárki elküldheti, gépeken tárolhatják.

Ezek meg csak képek -lennének, amit egy mozdulat lementeni. De rejtélyes módon sneki nem tette...Hihető.

Nekem nyugodtan elküldheti bárki, szívesen megnézem.

2021. jún. 21. 16:12
 33/57 anonim válasza:
87%

Az aktuálpolitika miatt ma elgondolkoztam ezen a kérdésen, így kerültem ide, ezt dobta a google...

Először az jutott eszembe, hogy ez a Viktor teljesen úgy viselkedik mint egy frusztrált meleg, aki még nem mert kibújni a szekrényből. Csak az a furcsa, hogy 10-20-30 éve még nem volt benne ez a frusztráció, tehát szerintem valaki hozzá nagyon közel álló ember miatt frusztrálja magát.

És itt ugrott be a Gáspár, aki nagy reményű focistaként kezdte, de nem lett modell barátnője, mint a híres focistáknak szokott lenni, pedig az apja révén elég híres. Ekkor valószínűleg az apja is rájött mi a szitu, comingout korba lépett a srác, szerintem elmondta otthon és megegyeztek, hogy ez semmiképpen sem polkorrekt.

Aztán jött ez a lelkipásztori izé, mintha magyarázni próbálnák ezt a másságot. Amúgy ismerek olyan meleg srácot, aki szintén isten szeretetével takargatta évekig a homoszexualitását, mielőtt felvállalta. Egy paptól nem kérdezgetik miért nincs csaja.

Aztán megvétózták a már nem is emlékszem mit az EUban, amire egyesek annyira felhúzták magukat, hogy ereszre csalták a Szájert, mintegy fenyegetésként, hogy ezt akár közelebbi meleggel is megtehetik, ami még nagyobbat is szólna, nem is lett több kekeckedés, csak gyönyörű európai egyetértés

Aztán jött ez a katonásdi, jó messzire elrejtették a fiút, EUn kívülre, thanks brexit, nyilvánosság elől teljesen elzárt helyen van, katonák által őrizve, és még férfiasnak is hat, és nyilván nem kérdezik miért nincs a laktanyában barátnője.

Aztán most jön ez a magyarázkodás, hogy hagyják békén a gyerekeket, mert a propagandától lesznek melegek, nem apu tehet róla, hanem a tudjukkik, de majd most az új törvény mindenkit megvéd a melegítéstől.

Tények még nincsenek, mert a sok tévhittel ellentétben ránézésre nem lehet ezt megállapítani, de szerintem így klappol a sztori.

2021. jún. 23. 19:16
 34/57 anonim ***** válasza:
28%
Nekem is van egy meleg rokonom, aki visszahúzódó, megtért, elkezdett templomba járni, megkeresztelkedett 30 évesen, elköltözött, egyedül él egy eldugott falu végén a hegyekben. Gáspár is ilyesmi lehet. Gondolom az ilyen melegekkel nincs is baja Orbánnak, csak az agresszív b.uzikkal, azokat akarják megállítani, mondván divatot csinálnak a melegségből.
2021. jún. 23. 22:45
 35/57 anonim ***** válasza:
60%

33: Gáspár soha nem votl híres focista

Ráhelen kívül egyik gyereke sincs a ynilvánosság előtt, Ráhel sem önszántából. Gyakorlatilag én még OV anyját sme láttam, nem úgy mint Kató mamát, aki -amíg élt - Fletó folyton pózerkedett vele

2021. jún. 24. 20:40
 36/57 anonim válasza:
87%
35: Azt mondom Gáspár és tudod kiről van szó, tehát híres. Jelenleg katona. Híres katona.
2021. jún. 26. 10:31
 37/57 anonim válasza:
83%

"Egyetlen szinte csalhatatlan ismérve van annak, hogy egy férfi meleg. Hogy nincs neki csaja. Mint a kérdésben szereplő fiatalember esetében."

Ez sem feltétlen íígy van, két ismerősöm van, akiknek évekig nem volt senkije. Egyik majdnem 7 évig volt egyedül, szülők miatt vége lett egy kapcsolatának, de nem kellett neki más, aztán csak összejöttek, már van 1 szép kisfiúk, és boldogn élnek együtt. Másik ismerősömnek 25 évesen volt az első barátnője, azóta már a második komoly kapcsolata van. Sőt egy rakás pasit ismerek akiknek sose volt, barátnője, de egyáltalán nem melegek, csak falun élnek és nem volt alkalmuk ismerkedni...

2021. jún. 26. 16:20
 38/57 anonim válasza:
85%
Utolsó vagyok, még csak annyit, hogy az első srácnak. aki 7 évig volt magában, a csajjal (akivel a szülei miatt ment szét), a szülőkön kívül senki nem tudott, aztán 32 évesen jött össze vele újra. Szóval, akkor róla is gondolhattuk volna, hogy meleg?
2021. jún. 27. 14:09
 39/57 anonim válasza:
88%

"38"

Meglepődnél, ha tudnád, hány családos, minta életet élő pasi meleg, vagy biszex. A meleg lehet, hogy csak a társadalmi elvárásoknak próbál megfelelni azzal, hogy családot nevel.

Ismetem olyan családapát, aki a férfiakat szerette, de volt felesége és gyereke, stb. Közülük néhány idő közben elvált, de olyan is akad, aki önmegtartóztatásban él és olyan is, aki néha-néha keres olyan partnert, akivel megélhet olyan dolgokat, amit otthon nem és ez által a családi élete nyugodt, kiegyensúlyozott.

2021. jún. 29. 15:02
 40/57 MazloumKobani válasza:
95%

Közvetlen bizonyíték nincs rá, hogy meleg, szóval kijelenteni hogy az lenne, nem lehet. Viszont utalások vannak.

A szakdolgozatát a melegházasságokról írta. Mikor a Felházhoz keresett aktivistákat, a hirdetésben izmos fiúkat keresett.

Illetve egy olyan tiszti képzőben tanult, ahova 2000 óta mehetnek melegek.

Ezek persze csak gyanúra adnak okot, nem is alapos gyanúra, de azért el kell ismerni, hogy gyanús.

2021. jún. 30. 09:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!