Csak szerintem betegesek az Ariana Grande rajóngók többsége?
Nem mindegyikük, de sok a fanatikus.
Úgy akarnak kinézni és viselkedni, mint ő. Arinak botrányos dolgait pletykaként kezelik, még akkor is, ha bizonyítékok vannak rá. Szerintetek hányan fogják megbánni pár év múlva?
Nem bánják meg mert ez az értékrendjü, max ha még nagyon fiatalok és keresik a helyüket és később visszagondolnak erre az időszakra.
Amúgy szerintem minden rajongás beteges. Ha én szeretem valakinek a zenéjét akkor hallgatom és ennyi. Nem akarok úgy viselkedni meg úgy kinézni.
Magyar tik tokerek között is van, aki még a holdat is a füle mögé tetováltatta. Meg itt is volt egy érdekes kérdés pár napja.
Teljes mértékben egyetértek.
Ez az egész Ariana Grande-jelenség már olyan, mint valami szekta.
Ha bárkinek bármilyen ellenvéleménye van a kis kedvencükről, az számukra sértés, és még akkor is mentegetőznek, hogy “ezt csak a kegyetlen média találta ki róla, ő sose tenne ilyet”, “nem is ismeritek, hogy ő milyen”, ha erről a legmegbízhatóbb források tanúskodnak.
A ostoba, megvezethető kis 11 évesek még hagyján, de ha valaki ezt 18 éven felül műveli, az elég beteg.
A Niki & Gabi YouTuber ikerpárosból is Gabi már jó ideje be van csavarodva, elég nevetségesen és betegesen viselkedik. Konkrétan arra építette fel az egész nézetségét, hogy egy az egyben Arianát majmolja minden eszközzel, és elég gáz, hogy ennyi embernek tetszik ez a jelenség. Meg ez az új TikTokos Paige csajszi...
És az a gáz, hogy ezt a Disney Channelen és Nickelodeonon nevelkedett generációt ennyire meg lehet vezetni.
Belenéztem abba a bizonyos gyerek szappanoperácskájába is, amiből kivakaródott... ennél bárgyúbb poénokat, ennyire semmitmondó, semmilyen értéket nem közvetítő cselekményt egy lerokkantosított pszichopata is nehezen találna ki. Ez a generáció komolyan csak azt találja viccesnek, ha pisi-kaki szintű bölcsődés poénokon, idős embereken, betegeken, eltérő stílust/véleményt képviselőkön gúnyolódhat?
Persze, nem egyetlen, kezdetleges termésből akarom megítélni a Hercegnő munkásságát, de a vizuálisan túlfűtött klipjeitől, a dalszövegeitől, meg az egész zenei munkásságától sem vagyok elájulva.
Nem azért, mert reménytelenül tehetségtelennek gondolnám, hanem főleg az ideológia miatt, amit hangoztat.
A 12 éves kis libuskáknak még fogalma sincs arról, amiről énekel, minden egyes dala valami hülye pasiról, a ribizliskedésről szól olyan “magasztos” címekkel társítva, hogy még Marilyn Mansonnak is elszakadna az arca tőle.
Az általános iskolás kislánykának még fogalma sincs a bálványkája kedvenc tevékenységéről (🤨khm...), de már gyártja róla a temérdek TikTok videót, és pont úgy riszálja magát hiányos öltözetben, mert azon nő fel, hogy ha a nála 2-5 évvel idősebbek is őt majmolják, akkor ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!