Honnan ered ez a pletyka, hogy Orbán Gáspár meleg?
Szájer szerint az!
És mint tudjuk, Szájer egy hiteles szakember.
Állítólag a melegek felismerik a másik meleget, szóval az ő véleményükre érdemes adni (pl. SZájer véleményére)
Egyébként meg 29 éves és még nincs kapcsolata (pláne házasság, gyerekek) ez valóban gyanakvásra ad okot kemén kersztény Fideszes neveltetés mellett.
Én viszont azt mondom hogy magánügye, lehet hogy az és lehet hogy folyamatosan próbálják gyógyítani, mert állítólagki lehet gyógyítani ebből a melegeket (Fidesz szerint)
2-esnek
Aszondod: "Ezek primitív, ostoba pletykák. Csak buta emberek nyelik le."
És erre lenyomsz egy pont ugyanilyen ostoba pletykát Gyurcsányról. :))) Muhaha!
Orbán Gáspár nem meleg. Elég férfias pályát választott ahhoz, hogy ez biztos legyen. Amúgy a lányok közül is csak kettőnek a választása ismert eddig, akik férjhez is mentek. Ott képezték ki, ahol Harry herceget, kőkemény kiképzésen, amit kevesen tudnak végigcsinálni, és ott nincs protekció.
Végigcsinálta. Honnan veszi itt bárki is, hogy nem érdeklődik a lányok után és nincs, nem volt nője? Akik a Felházba jártak, azok is azt mesélik, hogy ócska kacsa, és azok híresztelik róla bosszúból, akik az apjáról, hogy cigány-zsidó. Persze ugyanazok antiszemitáznak és homofóboznak ezerrel.
"Ott képezték ki, ahol Harry herceget, kőkemény kiképzésen, amit kevesen tudnak végigcsinálni, és ott nincs protekció."
Ennek nem sok köze van a melegséghez, ahogy a férfiasságnak sem.
Én nem állítottam, hogy az. Sok érv szerintem is hülyeség, például hogy nincs barátnője, hiszen nem híresség ő, hogy mindent tudjunk róla, és ahogy mondod, a testvéreiről is csak a házasság kapcsán tudunk ilyeneket. Én nem állítottam se ezt, se azt. Csak megkérdeztem, honnan jön a pletyka. Pont azért, mert azt látom, hogy sok kommentelő magától értetődőnek veszi, és ha visszakérdezel, akkor is csak azt mondja, hogy köztudott, mindenki tudja meg ilyenek.
"Állítólag a melegek felismerik a másik meleget, szóval az ő véleményükre érdemes adni (pl. SZájer véleményére)"
Nem tudom, hogy ez az egymás felismerése így van-e, kicsit városi legendának tűnik, legalábbis meleg barátaim szerint. Miért, Szájer mit mondott?
"Egyébként meg 29 éves és még nincs kapcsolata (pláne házasság, gyerekek) ez valóban gyanakvásra ad okot"
Honnan tudod, hogy soha nem volt neki? Nme tudjuk, mit csinált a gimiben vagy ilyesmi.
16.
Meglepődnél, ha megtudnád, a katonaságnál, a rendőrségnél és más férfias helyeken hány meleg van. Mert ott találnak maguknak igazi férfit, ha olyat keresnek, aki nem feminim.
Meg máshol is vannak sokan melegek, csak nem írják ki magukra és nem járnak szivárványszínű zászlóval, szóval ne zárd ki a lehetőségét csak azért, mert elvégezte a katonai sulit külföldön. Lehet, hogy a Te baráti körödben is van meleg srác, csak Te nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!