Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » George floyd - al kapcsolatban...

George floyd - al kapcsolatban lenne egy kérdésem (?)

Figyelt kérdés
Láttam h pár ember közösségi oldalakra pl tiktokon azt írta h ő már ült börtönben fegyverek drog miatt meg hasonlók de utána néztem a neten és azt találtam h volt felesége meg lánya is na és hogy most akkor mivan? Mármint egy család apa csak nem tesz ilyet nektek erről mi a véleményetek?
2020. jún. 4. 16:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%

Csatlakozom a 18:39-eshez, bár én nem állítom, hogy rasszista lehetett a rendőr, mert nem tudom mi játszódhatott le benne, de ki sem zárom, szerintem csak simán nem volt 100-as, amit az arckifejezése és a reakciói is mutatnak. Viszont azzal teljesen egyetértek, hogy mindenki érdemel még egy esélyt, és senkinek nem lenne szabad ilyen módon meghalnia, főleg, hogy indokolatlan volt ez a fajta eljárás, mert nem az igazoltatással van baj, hanem a technikával. Az hogy az elején nem szállt ki az autóból nem indokolja a halálát, ezt a lefogást, mint ahogy az sem indokolja ilyen módon a halálát, hogy valamikor tett valamit amiért már ült is. Ennél több ismerete nem nagyon van innen senkinek a személyéről, bírom, hogy úgy beszéltek róla, mintha személyesen ismertétek volna, és ez alapján ítélkeztek, közben meg csak pár cikk és videókelvétel jutott el hozzánk. Senki sem ismeri az életét, miken ment keresztül, milyen harcai voltak. De csak nyomjátok hogy a rendőr tette helyesen ezzel az eljárással, hiszen ő egy (fehér) rendőr, Floyd meg csak egy (ex) bűnöző, akinek a szervezetében épp akkor mutattak ki valamit. :(

A kérdésedre válaszolva kérdező, az a véleményem, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mi történt, ez kevés ismeret ahhoz, hogy teljes képünk legyen egy személyről és véleményt tudjunk róla formálni. De szerintem ebben a sztoriban nem is ez a lényeg, hanem értelmetlenül egy rendőri túlkapás miatt halt meg. Nem lett volna szabad!!!!

Kérlek engem is pontozzatok le, szolidaritás vállalok a hasonló véleményen lévő kommentelőkkel. :D

2020. jún. 10. 01:43
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
21# te ugyan azt csinálod haver, pozitív előítéleteid vannak vele kapcsolatban, pedig nem ismerted.
2020. jún. 10. 09:05
 23/26 anonim ***** válasza:
24%
#22 te pedig tagadod a nyilvánvalót, és egészen más oldalról közelítesz. Ez a Floyd ügy csak egy újabb ékes példája a rasszizmusnak, a kettős mércének ami a letartóztatások közben éri még az amúgy ártatlan feketéket is. Félre ne értse senki, a rendőri fellépés, körültekintés különösen fontos Amerikában, de ez a helyzet-ráadásul nyilvánosan- nem ilyen megoldást követelt volna. Egy a hatóságokkal együttműködő emberről beszélek, aki hátrabilincselt kézzel, nyugodtan hagyta hogy az intézkedés folyjon, mígnem a rendőr úgy látta jónak, hogy ezt megerősítendő, a földre fektetve a nyakán térdel 8 percig. Kell egy fajta közöny(a rasszizmus úgy látszik nem elég nyilvánvaló) egy másik ember iránt hogy a könyörgését az életéért figyelmen kívül hagyja. Részemről a h.sz-t befejeztem. sziasztok!
2020. jún. 10. 09:29
 24/26 anonim ***** válasza:
80%
23# had közelítsek már a saját véleményemmel, nem kell veled egyet értenem. Köszi, szia
2020. jún. 10. 10:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Haverkám", akkor egyet mondok neked: Inkább legyen pozitiv eloiteletem, mint negativ. ;)

Ha esetleg valamikor bankot rabolni tamad kedved es benne leszel a tv-ben mert elkaptak, nem azt fogom a fotelbol mormolni, hogy nahh a barom, de bena, hogy elkaptak, es readasul hogy kepzelte, hogy nem dolgozik, szegeny artatlan nok fejehez tartja a pisztolyt, biztos eldrogozta elitta a penzet, es most masok penzet veszi el ez a naplopo. Ez minimum egy nyakraterdelest erdemel, az sem baj, ha kozben meghal, egy ilyen ingyenelo kolonc nem kell a tarsadalmunknak. Hat bizony még ennek is lehet oka, amit mi nem látunk.

Tuti, hogy mar most sertve erzed magad, mert azt feltetelezem, (pozitiv eloitelet), hogy egy becsuletesen, kemenyen dolgozo allampolgar vagy aki tesz a jovoeert.

Es itt nem a pozitivizmusrol beszelek, hanem arrol, hogy mindenki ember, es lehet még embertarsainkat szeretni, arra nincs ado, ezert nem kell fizetni, de sokan ugy zedznek... Jot feltetelezni ...sokkal boldogabb bolagban elnenk. Floyd eletet nem ismerem, csak annyit tudok rola, hogy ugyanolyan ember mint mi. Viszont azt a 10 percet en is lattam, arrol tudnek nyilatkozni, es ez nekem elég volt...

A rendorrol sem allitom, hogy rassziszta, meg ha valojaban az is, mert felé pozitiv eloitelettel vagyok, csak siman nem tartom normalisnak amit tett. Ha szerinted ez ne

Ormalis, es semmiben sem vetett a rendor, akkor ajanlom, hogy keress fel egy helyi gyulekezetet, de ne szektat, es beszelgess onnan emberekkel, hatha kicsit atertekelodnek benned a dolgok.

En sem irok irok ide, a lenyeget leirtuk, szep napot mindenkinek!

2020. jún. 10. 23:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Eloitelet es itelkezes nem egyenlo! -Ez lemaradt.
2020. jún. 10. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!