George floyd - al kapcsolatban lenne egy kérdésem (?)
Figyelt kérdés
Láttam h pár ember közösségi oldalakra pl tiktokon azt írta h ő már ült börtönben fegyverek drog miatt meg hasonlók de utána néztem a neten és azt találtam h volt felesége meg lánya is na és hogy most akkor mivan? Mármint egy család apa csak nem tesz ilyet nektek erről mi a véleményetek?
Nekem is lenne egy kérdésem: Hány éves vagy te, herceg?
2020. jún. 4. 16:53
2/26 anonim válasza:
Fegyveres rablás miatt ült börtönben öt évig, 2014-ben szabadult. És emellett van felesége és egy 6 és egy 22 éves lánya, plusz egy fia.
A kettő nem zárja ki egymást, tudod. Valaki tudja szeretni a családját és közben bűntettet elkövetni (talán pont azért rabolt, mert nem tudta eltartani őket)
2020. jún. 4. 18:16
3/26 anonim válasza:
Ült börtönben, de nagyon szerencsétlen élete volt, anyagi gondokkal küzdött mindig.
2020. jún. 5. 00:55
4/26 anonim válasza:
Jaj, ha tudnad hany amerikai sorozatgyilkos van/volt, akinek felesege es gyermekei voltak...
2020. jún. 5. 15:07
5/26 anonim válasza:
Nemrég olvastam hogy elköltözött abból az államból ahol a börtönbüntetését letöltötte, vagyis tiszta lappal szeretett volna indulni. Mindannyiunknak meg van a saját múltja, kinek rögösebb, kinek nem, de a második esély az majdnem minden esetben jár. Ő is próbált gondolom eszerint élni, családot alapítani, ám jött ez a szerencsétlen esemény. Azért az ember egy demokratikus országban nem így szeretne meghalni.
2020. jún. 7. 23:25
6/26 anonim válasza:
5# Ne érts félre, nagyon sajnálom, hogy meghalt, de a “második esélyénél” is volt valamilyen ok, amiért újból letartóztatták, nem gondolod? Azért naivak ne legyünk.
2020. jún. 8. 11:47
7/26 anonim válasza:
6: elviekben hamis 20 dollárossak fizetett.
Namármost az is elképzelhető, hogy fogalma sem volt arról, hogy hamis pénz van a kezében. A bolt tulaja szerint soha semmi probléma nem volt Floyd-al.
2020. jún. 8. 11:52
8/26 anonim válasza:
7#
Igen, én is olvastam hasonlót, ami vagy igaz vagy nem. Ami viszont biztosan tudható, hogy fegyveres priusz nem szerencsés amcsiban egy rendőri intézkedésnél.
2020. jún. 8. 12:34
9/26 anonim válasza:
8: nem szerencsés, nem tagadom. Szar az amcsi rendszer, hogy egy amúgy együttműködő férfivel agresszívan bánnak (majd megölik) egy 11 évvel ezelőtti fegyveres cselekedetért.
Ezért is tüntetnek.
2020. jún. 8. 12:40
10/26 anonim válasza:
9# Nem tudom, kicsit kettős érzések vannak bennem ezzel kapcsolatban. Egyrészt, van a másik oldal, amikor meg nem csinálnak semmit a rendőrök, az sem sokkal jobb. Másrészt, amit tűntetés címszó alatt csinálnak, messze csak egy ürügy. Az ügytől abszolút távol álló boltok szétbarmolása, az utcák felgyújtása stb. Nem takarhatja el senki a káros cselekedetét arra fogva, hogy ő így tesz az ügyért. Ez szimplán ostoba, agresszív hozzáállás, és onnan nem hiszem, hogy megfelelő döntéseket lehet hozni. Bár lehet náluk ez így működik. Érdekes, ha egy gang tag lelő egy rendőrt, nem vonulnak utcára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!