Ha egyszer SP meleg, akkor miért mutogatják a legújabb klippjében, hogy lánnyal csókolózik, stb?
Én sokkal jobban díjaznám, hogy ha frankón bevállalná a dolgot, és vagy nem hülyítik a népet vagy fiúval mutatják ilyen helyzetekben.
Úgy utálom ezt a néphülyítést, miközben úgyis mindenki tudja, aki nem teljesen fogyatékos.
(na most persze én nem ismerem őt, szóval csak a "pletykák" alapján feltételezem, de ez most nem lényeg, az elv a lényeg !!)
De most nem ?
Ti nem értékelnétek, ha frankón, nyíltan bevállalná?
Nekem nőne a szememben, de nagyot!
Kedves mindenki,
Csak egy olyan okot,képet vagy bizonyítékot mondjatok amin kiderül hogy SP meleg lenne?
Csak a hülye fikaoldalak /napiszar,netszar/kezdték ezt terjeszteni teljesen alaptalanul.Mint azt is hogy AIDSes,ami kiderült hogy egyáltalán nem igaz.
22/L
Tegyük fel, hogy tényleg az...
Ugyan miért kellene tisztelni v. becsülni v. a te szavaddal élve: díjazni ha fel is vállalná?
Az nem érdem csak egy állapot.
Ennyi, semmi extra.
édesistenem-.-"
mit foglalkozol ezzel?
ha ennyire utálod mert meleg[vagy ha nem utálod nekem m1 bár nekem úgy tűnik nem rajongasz érte] akkor minek foglalkozol vele?
én sm szeretem,de lesz@rom.-.-"
13:43
persze h semmi extra, na csak a képmutatást utálom, én ezt mondtam !!
én 1szer azt álmodtam h egy pasival smárolt és ez benne volt a tv-ben.. XDD
nem tom mi az igaz abból h meleg.. nem lehet tudni de nem is érdekel igazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!