Ha egyszer SP meleg, akkor miért mutogatják a legújabb klippjében, hogy lánnyal csókolózik, stb?
Én sokkal jobban díjaznám, hogy ha frankón bevállalná a dolgot, és vagy nem hülyítik a népet vagy fiúval mutatják ilyen helyzetekben.
Úgy utálom ezt a néphülyítést, miközben úgyis mindenki tudja, aki nem teljesen fogyatékos.
(na most persze én nem ismerem őt, szóval csak a "pletykák" alapján feltételezem, de ez most nem lényeg, az elv a lényeg !!)
De most nem ?
Ti nem értékelnétek, ha frankón, nyíltan bevállalná?
Nekem nőne a szememben, de nagyot!
Jaj, ő csak metroszex, ugyan már csak azért cikizitek, mert igényes:)
Köcsög búza, csak tagadja. A 13 éves kislányokban egy világ dőlne össze, ha megtudnák, hogy b.uzi.
na igen, marketing-szempontból a 13 éves kis csitrik persze, hát azt se tudják mi az h meleg
na de azért nem csak 13 éves csitrik vannak, hanem feltételezem, létezik egy értelmesebb, és idősebb réteg is, 18-20 évesek már mésképpen néznek rá.
Én is díjazom azt h metrosex és full igényes, na ez egy fiúnál alap sztem, de most mi a baj azzal h ha meleg ?
Ááá borzasztó, úgy szeretném egyszer megérni, hogy nem ilyen képmutatásban élünk.
ne viccelj, tudoid mennyi lány is oda van meleg srácokért ?? XXD
itt vagyok én .......
és nem ez a lényeg, hanem a néphülyítés, de attól mert meleg, attól még ugyan olyan tök jó, szép arcú, klassz alkatú, igényes srácnak tartom, és nemtom csak én vagyok-e ezzel így, de csak rá kell nézni, és kétség nincs h meleg, és ? kit zavar? engem nem, na de elég szomorú, ha azt mondjátok a 13 éves csitri-réteg miatt kell színészkedni
23/L vagyok
hééééééééééé
pont most mondom h én nem utálom, és az h meleg, azt pedig én nem bántásnak szánom ...
sztem egy értelmesebb ember szemében ez nem lehet bántás
huha, tudod te mi van a koncertjein ??
na én csak egy kis faluban rendezett fellépésen voltam, de olyan őrületet még nem láttam, szal ezzel nincs probléma sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!