Mit gondoltok Győzike új albumáról?
Kimegyek a temetőbe 2010.
Szerintem nagyon sz*r lett!!! Kicsit BÁR hangja van BÁRcsak ne hallanám xD És ahogy feldolgozta a régi számokat.Undorító lett nagyon szomorú vagyok hogy egy ilyen jó számokat így elb*szott :(
Ja aki megakarja hallgatni ezt a borzalmas albumot az itt letöltheti
Remélem senki se veszi meg !
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ilyen sz*rt, még poénból se töltök le.
dicsak
17:04-es vagyok:
ha még röhögni akarsz:
Megjelent a média-cigány új albuma!
A Kimegyek a temetőbe (bárcsak vissza se jönnél te more) c. raj-lemez 12 undorítóan mocskos cigányzenét tartalmaz, a beszélni is képtelen Győzike előadásában.
Ezért a sz@rért komoly pénzeket kérnek ám el boltban!
És miért jó az, ha nem fizetsz érte hanem letöltöd?
-Miért adnál pénzt egy tetves média-cigánynak? Dolgozzon meg a pénzért,mint mindenki más! Ne a cigánykodásból éljen meg, hanem a kétkezi munkából!
-Győzike egyszer már öngyilkos akart lenni, ha nem veszik a lemezét, hátha újra megpróbálja és sikerül neki!
-Ha Győzike nem lát pénzt a lemezből kevesebb pénz jut a cigánykodásra. Lányai normális méretűre fogynak, és a dagadt zsír-vajda is ledob majd pár kilót.
NE VEDD MEG GYŐZIKE LEMEZÉT!
Töltsd le INGYEN!
XDD
(forrás: napiszar.com)
ma 23:13
xD én is először a Napiszaron tudtam meg hogy megjelent ez a hulladék album xD meg a data.hu-s címet is onnan másoltam xD
Elég az ottani hozzászólásokat elolvasni xD Halok meg a nevetéstől XD
ő nem ostoba csak egy analfabéta buta cigány aki azt hiszi hogy híres és az emberek csak irigységből gúnyolják ki xD
A zenéje nagyon szar a Győzike show is unalmas és az összes jelenet előre le van beszélve mert nem hiszem el hogy valaki ennyire hülye legyen mint ő bár kitudja XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!