Tudtátok, hogy van egy lány a világon, aki pontosan úgy néz ki, mint Miley Cyrus?
Figyelt kérdés
Az USA-ban él, a neve szintén Miley (megváltoztatta a nevét, az eredeti neve Angelina).2010. júl. 23. 19:27
21/43 anonim válasza:
vagy nincs is ilyen lány, és csak kitaláltad -.- már mértne rakhatnád be ide a képét? tán az ismerősöd? vagy szerelmes vagy belé és félted hogy mindenki rajta fog csámcsogni? ja nem, a helyes válasz hogy ő NEM LÉTEZIK. kb. 1 óráig kerestem interneten, és ha létezne is, lehet nem is hasonlít rá, csak te gondolod úgy-.-
nehogy már bevegyétek, emberek.
22/43 anonim válasza:
EZEN az oldalon nem lehet csatolmányt küldeni. csak úgy tudod a képet elküldeni bárkinek is, ha küldesz neki privit. ő válaszol ->megtudod az e-mail címét és az e-mailedről már csatolni tudod :)
23/43 A kérdező kommentje:
Na akkor küldjetek nekem privit, meg fogom tudni a címeteket és elküldöm a képet. Az is írjon, aki nem hiszi el hogy létezik...le fog esni az állad az biztos... Ja és nem vagyok belé szerelmes, mivel lány vagyok, te gyökér. Ha csak kötekedni tudsz, akkor jobb lenne, ha befognád a nagy ** Köszi =)
2010. júl. 25. 18:03
24/43 anonim válasza:
és mért nem rakod be ide a linket?
26/43 A kérdező kommentje:
Annak küldöm el, aki ír privit.
Már 2 ember írt, nekik el is küldtem
2010. júl. 26. 19:02
28/43 anonim válasza:
Ja, és kamu, a képeken Miley van.
30/43 anonim válasza:
Úristen, na én megmondtam. Ez Miley -.- és az új barátja, Demi Molnar mondta h úgy néz ki. Elóel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!