Tudtátok, hogy van egy lány a világon, aki pontosan úgy néz ki, mint Miley Cyrus?
Figyelt kérdés
Az USA-ban él, a neve szintén Miley (megváltoztatta a nevét, az eredeti neve Angelina).2010. júl. 23. 19:27
1/43 anonim válasza:
Nem.
Pontosan úgy nem nézhet ki, kivéve ha az ikertestvére...
2/43 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem pontosan...de arcra tökéletesen megegyeznek =)
2010. júl. 23. 19:40
3/43 anonim válasza:
hé nem te vag az aki ezt a miley fan sitén is megirtad h találkoztál vele vagy is egy hasonmással?? Oo"
4/43 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok az, de tudom kire gondolsz..
2010. júl. 23. 19:52
5/43 anonim válasza:
A lényeg, hogy egy fotó azért sokat segíthetne, hogy mi is lássuk ezt a hasonlóságot.
6/43 anonim válasza:
persze, úgy hívják hannah montana
8/43 A kérdező kommentje:
Utolsót nem tekintem emberi lénynek.
Amúgy személyiségi jogok miatt nem akarok ide fotót feltenni de aki szeretné annak elküldhetem mailben :)
2010. júl. 23. 22:58
9/43 anonim válasza:
Én sem tekintem emberi lénynek májlit.
10/43 anonim válasza:
ha azzal a csajjal tele van a net, nem mindegy, hogy akkor hova teszed még fel? Úgy sem tudja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!