",sajnálom" Dorcikát az élet nagyon megfogja büntetni amit tett Bogival,amugy nem tudom hogy a tvnézőknek és pirosaknak vagy a kékeknek vsn igaza mert abban szerintem 90% ember egyetért hogy Dorci egy Kocsog,szerintem a tobbseg dontott ,,drága" kihivok
Remelem dorci és bogi meg a tobbiek is olvassak a kommenteket vagy majd valaki jelezzen nekik mert ezeket muszaj elolvasniuk
Hajrá bajnokok!
Arcátlan?arcátlan vagy te meg a durcika ha őt véded.....
Te nem ismersz engem ugyhogy légszives ne irj olyan válaszokat olyan emberekről akiket nem is ismersz pláne nem úgy hogy azt a kocsog 18 éves gyokert véded már elnézést! De ezt érdemli a fikázásokat ezt,mást nem...
Zozi kiesett...😭😭😭😡😬
Dorci,Adu lehet hogy nem teszek nagy dolgokat az életben és lehet hogy semmit sem fogok elérni de azt az egyet a világon a legjobban remélek hogy ezt 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000szeresen fogják visszakapni ,én ezt nem hagyom igy a dorcika meg adu kedvére tesznek szert ,de ha meghalok is ezt nem hagyom annyiban ezt az égből fogom megbosszulni dorcika KÉSZÜLJ!!!!😬😡😠😤😣😣😤😡😬😠😈😈vérszemet kaptam!véres bosszu lesz minden rosszért ami t tettetek az MEGBOCSÁJTHATATLAN haha! Egy szó kavarog a fejemben ...BOSSZÚ,BOSSZÚ,BOSSZÚ
BOSSZÚÁLLÓK!!!!!!!!
ÉS EGY VERSET is irtam zozinak mi djart leirom
Gabinak és Zozonak:
Van Isten lesz nyár,ha zozo nyer a Nap sütni kezd,ha győzni tud,az ég ragypgja be a Napot,az emberek az örömük,az igazság az zozo lesz ,mi BMX mi győzelem ha van igazság van Isten Zozo nyer ,ha nem még zozo nyer a szaltó,Gabi s az Isten mi büntetés ,Adu Dorcika,az 19000000001szeresen kapják vissza...
Gabi Zozo és bajnokpk! Jók voltatok imádlak!
ATYA ÉG NYERT GABI!HUHU micsoda boldogság!és ott van mindenki❤❤❤❤❤❤ÉS BOGI!ÉS AKKOR EGYKÉTHÁ MIÉNK A BAJNOK CSAPAT PIROSBAN VERSENYZÜNK ROHANUNK ÉS GYŐZÜNK 10PONTOT SZERZÜNK,MIÉNK A BAJNOK CSAPAT EGYMÁSÉRT KÜZDÜNK! NÁNÁNÁNÁNÁ EGYMÁSÉRT KÜZDÜNK!
HUHU GABI!!!!NAGYON JÓ VOLT! SZÉP VOLT Gabi!❤❤❤szép VOLT ZOZI ❤❤❤❤SZÉP VOLT BAJNOKOK!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤HÁHÁ!UGY KELL DORCINAK URISTEN MEGÉRDEMELTED !GABI URISTEN EZ NAGYON JO VÉGRE AZ ÉN KEDVEMCEM IS NYERT(ZOZON KIVUL) HUHU GABI ESZMÉLETLEN BOLDOGSÁG!!😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!