Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki lehet az apja? Kinek van...

Ki lehet az apja? Kinek van tippje? Olyanra lennék kíváncsi, aki olvasta a mai (2010. 07.22. ) Storyt?

Figyelt kérdés

A mai (2010.07.22.) Story bulvárlapban megjelent egy cikk:

"A jóképű műsorvezető, aki még nincs negyvenéves, s aki csak nemrég jött haza egy hosszabb külföldi munkáról, talán most válhat igazi felnőtté. S nemcsak a képernyőn, mondjuk "főzős" műsorokban, vagy gyakorta sugárzott tévéreklámokban, de a nagybetűs életben is megállja a helyét."

Aki olvasta ezt a cikket, és van valami tippje, hogy melyik sztár lehet az eltitkolt kisfiú apja, az legyen szíves, írja meg! Csupán kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést!

2010. júl. 22. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
szerintem Masztur Bálint lehet az apja de csak tippelek
2010. júl. 22. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Kovács Lázár??
2010. júl. 23. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint is - a story.hu-n olvastam. Nem szeretem ezeket a pletykalapokat, de ezt elolvastam, na és meglepődtem...
2010. júl. 25. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a tegnapi Fókuszban, Aktívban és Fél Kettőben is volt róla szó. Biztos, hogy "csúnya" dolgot művelt, enyhén szólva, de már volt más "sztár" is "így". Miért kellet ezt ekkora nagy dobra verni?! Ha már itt tartunk, Kamarás Ivánról több "szebb" véleményem van, nem beszélve Stohl "Buci"ról!
2010. júl. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!