3d filmeket mutassatok vagy linkeljetek légyszi. Van hozzá szeüvegem is olyan hogy egyik fele kék másik meg piros. Olyanra lennék kíváncsi amit ilyennel lehet nézni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 15:37
1/4 anonim válasza:
VÖRÖS/CIÁN 3D SZEMÜVEG HASZNÁLANDÓ
az alábbi filmeknél:
Péntek 13: Part III.
Cápasrác és lávalány kalandjai 3D-ben
Kémkölykök 3D
Polar express 3D
Shrek 3D
Légy a Holdon 3D
az alábbi koncertfilmeknél:
Hannah Montana - Miley Cyrus: Mindenből a legjobbat
Jean Michel Jarre: Oxigene
Jonas Brothers: 3D koncert
U23D
az alábbi természetfilmeknél:
Mélytengeri szafari 3D
Afrikai szafari 3D
Szafari 3D
az alábbi pc-játékoknál:
Left 4 Dead 3D (patchelve)
Halo 3 3D
DE a legújabbakat(Avatar) pl. ezeket is megtod otthon nézni:) én most akarok venni..néztél már vele filmet?
2/4 A kérdező kommentje:
de nekem olyan link kellene a youtubról hogyha bekapcsolom és felcsapom a szemüveget, egyből tudom nézni youtubról 3d-ben szemüveggel :D
2009. dec. 25. 16:08
3/4 anonim válasza:
Most szólok, hogy nem biztos, hogy mindet tudod majd vele nézni. Már újfajta szemüvegek vannak, amiket úgy csináltak a filmekhez. Más a technika, és ezekhez már nem jók a hagyományos piros-kék szemüvegek.
4/4 anonim válasza:
Egyébként írd be youtubra, hogy 3d és egy csomót kidob majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!