Mi a véleményetek Norbi új videójáról?
Figyelt kérdés
Szerintem mindent visz. "Mi lenne, ha elaludnék a volánnál és elcsapnék három gyereket"2020. jan. 24. 22:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem most már itt az ideje, hogy létrehozzanak itt egy külön Norbi kategóriát. Annak az embernek annyi magvas gondolata van, hogy érdemes egy helyre összegyűjteni őket, nehogy elkallódjanak.
2/6 A kérdező kommentje:
Én a helyükben elköltöznék az országból.
2020. jan. 24. 23:03
3/6 anonim válasza:
Mi? :D Ezt mondta? Megint bekúrt? :D
5/6 anonim válasza:
Na mindegy holnap úgyis borozunk este, akkor megnézzük.
Józanul nem bírom, mert annyira primitív ez az ember.
6/6 anonim válasza:
Hááát, már elnézést, de ha ezt a sajnálatos autó balesetet elköveti, könnyen úgy járhat mint szegény Olaszliszkai Tanár...
Az viszont tényleg alpári, ami miatt ezt a mondatot is mondta, hogy nagyon csúnyán bántják a családját is!
Már elég nagyok a gyerekei ahhoz, hogy Ők is olvassák a kommenteket, gondoljatok csak bele, mit érezhetnek szegény gyerekek...
Nem azt kell nézni kié, hanem, hogy ártatlan gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!