Srácok, most akkor Hollywood-ban tényleg minden sztár transz és mi mind agymosottak vagyunk?
#1 Tulajdonképpen én is, csak azért vicces, hogy vannak ilyen idióta emberek a világon. :D
Aztán meg elkezdenek papolni az istenekről meg a démonokról.
Mindenkinek lehet véleménye. Nyilván ő sem úgy gondolta, hogy minden egyes sztár az, csak általánosított, mert nem tetszik neki ez a jelenség.
Vagy csak direkt hergelte a többi kommentelőt :)
Az éremnek két oldala van. Egyrészt való igaz hogy túl sok és erőszakos lett az SJW-propaganda Hollywood háza táján, amikor minden filmbe, sorozatba stb. beleerőltetik a meleg/leszbikus/transznemű szálat akkor is ha rohadtul semmi értelme vagy semmi köze a történethez, lásd pl. a Star Wars legfrissebb része a leszbikus csókkal, vagy a készülő Marvel-sorozat amiben leszbikus szereplő lesz, a leszbikus Batwoman, a Bosszúállók: Végjátékban Amerika kapitány gyűlése amikor az volt a legfontosabb hogy a meleg pasi újra mer randizni más pasival (közben meg kihalt a fél világ, de ez volt az egyetlen említésre méltó emberi sors), miközben ezekben a produkciókban semmi értelme, keresnivalója ilyen szálaknak mert semmit nem adnak a történethez, hiszen ezek szuperhősös, sci-fi meg akció témájú filmek/sorozatok. Szóval egyfelől jogos hogy túl van tolva feleslegesen és irritáló módon a nemi (és faji) esélyegyenlőségért folytatott propaganda. Semmi baj nem lenne vele, ha a helyén lenne kezelve, de a filmekbe amik nem ilyen témájúak oda nem való.
A másik oldalról viszont az is teljesen igaz, hogy rengeteg nagyra nőtt csecsemő van, akik undormány módon mocskolnak, lehúznak, démonizálnak komplett filmeket, filmszériákat, átkozzák ocsmány és nyomdafestéket nem tűrő módon a stábot, a színészi gárdát vagy éppen a fejeseket. A már említett Star Warson (és annak 2017-es előző részén túl) érdemes megnézni mit kapott a Marvel kapitány és főleg annak a szerencsétlen színésznője, pedig pont abban a filmben semmi propaganda nem volt, azon túl hogy a főhős egy nő merészelt lenni (ami érdekes módon a korábbi Wonder Woman film esetén pl. nem volt gond). Illetve a lehető legszánalmasabb dolognak tartom, mikor valaki csak azért regisztál és kommentel évek óta minden létező fórumra, meg egész gyűlöletvideókat készít rengeteg munkával Youtube-ra hogy ő elmondja nyolcvanezer helyen, módon és alkalommal hogy mennyire utál egy adott filmet. Ez szerintem végtelenül infantilis és beteges megnyilvánulás.
Szóval mindkét oldalról taszító számomra a jelenség, én azzal oldom meg hogy mindkét oldal "támadásait" (tehát mind az erőltetett polkorrektséget, mind a szánalmas vergődést) ignorálom amennyire tudom.
#7: Hát már hogyne érdekelne a véleményem, hiszen Te magad kérdezted.
Arról már nem én tehetek, hogy végül nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!