Hová tűnt Szirmai Gergely?
Nem hiszem, hogy különösebben féltenünk kéne.
Ahogy az első válaszoló is írta, más youtuberek videóiban szokott olykor vendégszerepelni, és azokban látszólag elvan, mint a befőtt.
Sajnos én nagyon kezdtem kiábrándulni belőle az utóbbi időben. Biztos megvannak neki is a magánéleti gondjai, de kötve hiszem, hogy ne tudna egy rövid videót, vagy akár csak egy mondatnyi facebook bejegyzést kitenni a követőinek, hogy "bocsi srácok, most ez meg ez van, sajnos a közeljövőben nem várható újabb videó".
Semmi ilyen nincsen viszont, megszűnt a kommunikáció a rajongókkal, tojik bele az egészbe, holott szerintem már elért egy olyan szintű hírnevet és követőtábort, hogy ilyet egyszerűen nem szabadna megtennie.
2016-07 óta mennek az ígérgetések tőle, hogy "most aztán úgy visszatérek, hogy csak na, és minden olyan lesz, mint régen", és ideig-óráig tartja is magát hozzájuk, de aztán megint kezdődnek a több hónapos eltűnések a részéről, a nézőit pedig otthagyja vakon a sötétben. Egyszerűbb lett volna már két-három évvel ezelőtt kijelentenie egy záróvideóban, hogy ennyi volt, megunta, kiégett, nincs már ideje/ereje/motivációja a youtubeozáshoz, és akkor emelt fővel távozhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!