Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják ilyen sokan...

Miért utálják ilyen sokan Kasza Tibit?

Figyelt kérdés
Nem nagyon követem az embert, de ma több platformon is belefutottam Kasza Tibit utáló tartalmakba (pl: YouTube-ob), de még mindig nem tudom miért utálják sokan. Szerintetek?

2020. jan. 12. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Antipátia, eltérő ízlés miatt, de jó magyarhoz méltóan az elért eredményei miatt irigyek rá a legtöbben. Én ezt gondolom.
2020. jan. 12. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Szeretem a Kasza Tibis kérdèseket. Olyanokat tudok meg belőle, hogy megkóstólja az anyatejet, nem postázza a beígért cuccokat, csupa fontos infó. Mindenki ellenszeves aki kiárusítja a magánéletét, és még gyerekeket is felhasznál ehhez. Ami miatt viszont haragszom is Kasza Tibire, az hogy borzalmas dalokat írt amiket folyamatosan tolnak. Gondolom megvannak a megfelelő kapcsolatai ehhez. Nem az zavar, hogy beszedi az ez után járó zsét, hanem hogy tényleg borzalmas, elviselhetetlenül rossz dalokat gyárt le. Mikor meghallom, van egy olyan rémisztő gondolatom, hogy Kasza Tibi közben azt hiszi jó amit csinál, akkor meg nem lenne szabad haragúdnom rá, akkor csak sajnálhatnám ezért. De amit tesz a zeneiparban... az nagyon, nagyon rossz. Persze több ilyen van, csak mintha benne nem lenne mérték,mindent és bármit beáldozna azért, hogy még többet kivehessen. Ijesztő szerintem. De a Kasza Tibi kérdéseket tényleg szeretem. Új dimenziókat nyitnak meg előttem.
2020. jan. 12. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Számokban méri a sikert és az értéket. Ebből kifolyólag amire sok lájk jön, ő csak azt fogja csinálni. Emiatt műnek és mesterkéltnek tűnik minden tette. Szegényes jellemre vall.

Elkeserít, ha látom. Én emiatt nem szeretem

2020. jan. 13. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Röviden, tömören: mert egy pojáca.
2020. jan. 15. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon nem szimpatikus, irritáló egy valami...úgy beszél, mintha éppen túróscsuszát rágna ...

A poénjait mindig is csak lopta.

Láttam már műsorvezetőként, és olyan tehetségtelen hanglejtése van, mint amikor a cirkuszban konferálják fel a nagy attrakciót....

Nem nem nem...

Bárcsak a távol maradna a média minden formájától...

2020. jan. 20. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Én speciel nem kimondottam utálom de egyszerűen irritál. A zenéi szerintem rettentő tucatok mondjuk én alapból nagyon kevés pop zenét szeretek. Próbál nagyon poénos lenni de szerintem 15 éves kor felett csak rohadt cringe az egész ember. Próbál úgy tenni mintha tök sokmindenhez értene de süt róla hogy nem túl intelligens. Pl mikor csinált egy Iphone tesztet az valami botrány volt. Aki ért a tech cuccok teszteléséhez és megnézi Kasza Tibi iphonos videóját annak kb kihullana a haja annyira gáz és igénytelen.
2020. jún. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!