Justin Bieber fanok! Szerintetek miért utálják Justin-t olyan sokan?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 13:12
1/12 anonim válasza:
Az elviselhetetlen viselkedése miatt. Inkább nem is kezdek bele, mert túl hosszú lenne itt kifejteni.
2/12 A kérdező kommentje:
Mit értesz az elviselhetetlen viselkedés alatt?
2019. jún. 30. 13:19
3/12 anonim válasza:
Először is kanadai, akiket az amerikaiak állandóan gúnyolnak. Másodszor Youtube videókkal kezdte és onnan lett világsztár, szóval garantált, hogy rengeteg videós irigye van akik nem jutottak előrébb. Végül pedig azt a karriert futja be, mint Britney Spears: először aranyos, aztán balhés. Elszállt rendesen ami várható volt és elkezdett néger rapper előadókat utánozni a viselkedésével. Drogok, pia, letartóztatások, szóval csúszik lefelé.
4/12 anonim válasza:
Azért mert az az ember egy nagyra nőtt óvodás.
Gyerekkorában hirtelen a semmiből érte a siker, amit képtelen volt mentálisan feldolgozni, ezért azt hiszi magáról hogy ő a világ közepe és bármit megtehet.
5/12 A kérdező kommentje:
Régebben aranyosnak tűnt, de aztán elég lekezelővé vált, gondolom a hírnév miatt. Börtönben is volt?
2019. jún. 30. 13:29
6/12 anonim válasza:
Már amikor "befutott" is utálták, nem csak a későbbi viselkedése miatt. Az, hogy utálom, erős szó. Inkább megvetem, mert csak egy termék, akit azért hoztak bevált sablonok alapján létre, hogy a menedzserek zsebelhessék a pénzt. Nem magával Bieberrel van bajom, hanem a ténnyel, hogy ez a jelenség létezik és működik.
7/12 anonim válasza:
Szerintem (ez az én véleményem) irigységből utálják a legtobben. Bármit megvehet magának, és olyan sikereket ért el, amiről más csak álmondni mer. Igen volt néhány balhéja, de kinek nem? De az övére mindenki emlékszik, mert a nyilvánosság előtt volt. Szerintem egyik embernek se lett volna kevesebb botránya ha 13 éves korától 0 magánélettel kell élnie az életét (és lehet mondani, hogy ő választotta ezt az életet, de azért nem biztos, hogy 13 évesen olyan érett döntéseket lehet hozni). Tehát 13 éves kora óta 0 magánélettel úgy élni az életét, higy tudja ha a barátaival el akar menni valahova, akkor kifele menet több1000rajongó/papararazzi fogja várni az ajtóba, akik mind elvárják tőle, hogy kedves legyen, de ez lehet néha nem jön össze. És sok ember csodálkozik, hogy volt néhány balhéja
8/12 anonim válasza:
Fordítsuk meg a kérdést! Mit szeressenek rajta? Az okádék zenéjét, a botrányos viselkedését, a nulla hangját, a kinézetét? Semmi teljesítmény, semmi tartalom! A Barbie-babám nincs olyan műanyag, mint az a "pasi".
9/12 anonim válasza:
#8 akkor szeresd magad és juss el oda ahova o a ,,tehetsegtelensegevel” jutott. Koszipusziszia
10/12 anonim válasza:
Mert sokak szerint b*zis a hangja (tenor). Bár én akkor is fan vagyok :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!