Halott Pénz, ByeAlex, vagy Eckü miért elfogadottabb zenész az emberek körében, mikor ugyanazt a nagy kakit csinálják, amit anno a Viva által kitermelt SP, Brasch Bence, Anti Fitness Club féle söpredék?
Figyelt kérdés
Mondanivaló, bármi mögöttes tartalom nélküli semmitmondó zenék, és még a hangjuk sem olyan hű de egyedi. Ráadásul Marsalkó Dávid hangja tök ugyanolyan, mint FankaDelié, és épp úgy se nem rappel, se nem énekel, hanem inkább csak beszél a dallamra.2019. dec. 4. 19:04
11/13 anonim válasza:
Én csak szimplán arra próbáltalak rávilágítani, hogy ennek semmi köze a kérdéshez...
Amúgy jó tudni, hogy Jay-Z a barátom, ez jó hír nekem!
És igen, nem csak te vagy marhaokos, mások is és én is tudom, hogy a szabadkőművesség háttérben és titokban tevékenykedik, nem tudni kik a tagok és hol vannak gyűléseik stb. De az ő esetében szivárogtak ki képek, amik igazolják a tagságot, nem értem miért nem nézel utána, ha ennyire szakértőnek érzed magad a témában.
12/13 anonim válasza:
Nem mondtam hogy okos lennék.Ilyenről egyáltalán nem írtam :))Szivárogtak ki képek?Valószínűleg Tupac barátod is él.Bionce meg biztos titkosírássalénekel az albumain. Jesszusom.Hagyjuk a témát.
13/13 anonim válasza:
Ezek közül Eckü a kakukktojás! Ő nem azt a szart csinálja egyáltalán, mint amit a Viva kitermelt! Eckü egy hiteles underground rapper! Sajnos rajta kívül nagyon kevés van, aki olyan tehetséges, mint ő. A mai fiataloknak sajnos AK26-ra, meg Ekhoe-ra van igénye, aki nem mellesleg full track-kel jár fellépni, ami csak méginkább rátesz egy lapáttal, mekkora szánalmas gyökér. Az előbb említett "előadók" elbújhatnak Eckü mellett, ugyanúgy, ahogy byealex is, meg a halott pénz is. hp, byealex popszart gyártanak, Eckü pedig Underground, nagy U-val az elején!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!