Ti fake-nek érzitek ByeAlexet, vagy eredetinek? Milyen embernek tűnik nektkek?
Figyelt kérdés
És miért...2019. márc. 24. 21:44
1/10 anonim válasza:
Nekem hiteles. Őszintének tűnik.
2/10 anonim válasza:
nehéz eldönteni a múltjával...szerintem mindkettőből van belőle.
3/10 anonim válasza:
Az a gyerek minden, csak nem eredeti.
A leggázabb, hogy kb 2 évente talál ki valami új marhaságot.
Látszik, hogy ő maga se tudja, hogy merre van arccal, belenyúl, aztán vagy bejön, vagy ha nem, akkor találjunk ki valami mást.
A hülyéje meg emiatt komolyan lhiszi magáról, hogy mekkora alkotó.
A legrosszabb meg az, hogy egyáltalán nem bírja a kritikát, hisztizik, mint egy hülyegyerek.
4/10 anonim válasza:
Jól alkalmazható ipari szakmunkásnak látszik.
5/10 anonim válasza:
Magát a kérdést is nehezem értem, hogy mihez képest kéne gondolnom hogy eredeti-e avagy sem? Lehet le vagyok maradva, de képviselt ő valaha is bármit, amihez képest azt mondhatnám hogy eredeti-e avagy sem? Mert én úgy érzem nem. Így a kérdést sem tudom értelmezni.
6/10 anonim válasza:
Nem sokan ismerik a "költői" énjét... Hallgassátok meg tőle a Csókolom vagy az Ősz c. Számot... De a Kicsilány is jó szám
7/10 anonim válasza:
Számomra egyedi, egyáltalán nem fake.
9/10 anonim válasza:
"ez meg ki?", de azért rákattintottál a kérdésre XD és különben is a sztárok, bulvár kategóriát böngészed...nem vagy átlátszó XD
10/10 anonim válasza:
Vannak jò számai (Kedvesem, Csókolom ) .e korskoroskors számát rühellem. Meg a hangja sem olyan rossz. Meg kinézetre sem utolsó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!