Halott Pénz, ByeAlex, vagy Eckü miért elfogadottabb
zenész az emberek körében, mikor ugyanazt a nagy kakit
csinálják, amit anno a Viva által kitermelt SP, Brasch
Bence, Anti Fitness Club féle söpredék?
Kis javítás csak.. az említett előadókat nem nevezném zenésznek. :) Kérdésedre a válasz: sajnos erre van igény a mai fiataloknál. Elég szomorú.
2019. dec. 4. 19:22
Tini korom sztarjai :)
Akkor meg nem volt ennyire nyitott a tarsadalom. Akkor kezdett kinyilni a fiatalsag. Eckü az aki a legtobbet eri mind kozul akiket felsoroltal.o tobb eves tapasztalattal rendelkezik. Igazi undergroundban nott fel.
SP nem foglalkozik eneklessel, amerikaban el es dolgozik. Ha az eneklesben nem is de a fotozasban tehetseges.
2019. dec. 4. 22:16
Nem tudom, milyen jogon nevezed az embereket söpredéknek. Soha nem kedveltem egyik említett előadó zenéjét sem, mégis el tudom ismerni, hogy mind vitték valamire...SP elég jó fotós, New Yorkban dolgozik, a Brasch Bence színházi színész, az Anti Fitness club tagok is mai napig zenélnek. Halott pénz meg a tököm tudja kik pedig most élik a felkapott éveiket, aztán majd eljön az idő, amikor újra kevés figyelmet kapnak. Ennyi a történet.
2019. dec. 5. 06:06
Mert egyre inkább süllyed a színvonal, mind hazai, mind nemzetközi szinten. Az első három (a mai "menők") akiket írtál még a második háromnál is jóval rosszabbak, szerintem is bűn gyenge volt SP meg Brash Bence se volt egy nagy eresztés (még az AFC-nek volt pár hallgatható száma), de a Halottpénz és társai még ezekre is köröket vernek ócskaságban, tehetségtelenségben, semmitmondásban. A ByeAlex meg a vicc felsőfokon, ahogy az X-Faktorban is úgy osztja az észt mint valami 6 oktávos Grammy-díjas, közben annyi hangja nincs mint egy 8 évesnek. Amúgy ja az is igaz amit a Halottpénzről írsz, tényleg se nem rappel se nem énekel, hanem konkrétan beszél, de még azt is mintha olvasná. Szöveg semmi, tartalom semmi, rímek sincsenek, a másik gyereknek aki "énekel" annak meg úgy szét van nyomja a hangja géppel hogy a fülem kaparja. Borzasztó.
De hát ma erre van igény. Nem csak itthon van így, nézd meg az amcsiknál az angoloknál vagy Koreában kik a "menők", a legtehetségtelenebb, leghitványabb, legzüllöttebb "sztárocskák". Az összes együtt nem ér 10 fillért, és ezek ma a zeneipar gerince.
2019. dec. 5. 11:40
Itt a lényeg a figyelemelterelésen van.A sztárok a zenészek a politikusok.Ezek mind azt a célt szolgálják ,hogy eltereljék a figyelmedet arról ami tényleg fontos.Ezt szolgálja az internet a híradó stb.Minden irányból hazugságokat tömnek nap mi t nap az emberekbe.Erkölcsi rombolás ,nemzeti hovatartozás nemi identitás,politikai nézetei.Ezekkel jelenleg kísérleteznek .Az a kérdés hogy mi időben felfogjuk mit is csinálunk,vagy már mikor minden késő lesz...
2019. dec. 7. 12:40
Ez kicsit provokatív kérdés... Ment ban.
Miert fáj neked, hogy abból próbálnak megélni amit szeretnek csinálni?
2019. dec. 10. 11:58
jaj Istenem, látom sikerült ebbe is belekeverni az összeesküvés elméleteket...Kedves nemtudomhányadik válaszoló, megnyugtatlak, nem a zenészek miatt fog kipusztulni a Föld, pláne nem az ilyen jelentéktelen zenészek miatt, mint akik Magyarországon tevékenykednek. Elhiszem, hogy vannak nagyhatalmú zenészek, akiknek megvannak azok a bizonyos kapcsolataik és befolyásoló hatalmuk van, pl Jay-Z, Beyoncé, akik szabadkőműves páholy tagjai is. Nyilván van politikai szerepük, szerintem ezt minden hülye tudja. De a kommentedből sugárzik a keserűség és a tehetetlenség...nem kell mindent ennyire disztópikusan felfogni, nem attól terelődik el az emberek figyelme, hogy zenét hallgatnak, azt megoldja a cenzúra és más médiumok. Úgy csinálsz, mintha a zene ördögtől való lenne. Van négymillió zenész a világon, akiknek töredéke él csak meg a zenélésből, és abból a kevésből is csak a legesleghatalmasabb vannak azon a szinten, amit baljósan kivetítesz.
2019. dec. 10. 12:55
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak! Ilyen alapon én is kérdezhetném, hogy neked miért fáj az, hogy bennem nem keltettek pozitív benyomást? Hadd legyen már az embernek saját véleménye!
Kedves utolsó válaszoló.Nem kell ahhoz hatalmarcnak lenned ahhoz hogy képviseli valamit.Ha nem vetted volna észre, hatás hatást követ.A zenész csak zenész.De attól még bohóckodás.És jelenleg a média ezt használja fel.Mondhatsz te bármit,de a legjobb vallás ami elenleg ember kitalált az internet és az ehhez fűződő minden napos hazugságok.Mért kap folyamatos reklámot a coca Cola?Miért nem kap folyamatos reklámot hogy jackarta betonfallal van elkerítve mert a tengerszint emelkedik?Vagy mért nem kap reklámot az Antarktisz?Mert akkor ráeszmélnek az emberek hogy mégsem olyan csupajó rózsaszín ez a Világ amiben jelenleg élünk.És akkor a hatalmi háttér is gyengül.Természetesen vitatkozhatunk ezen nap hosszat,de hidd el nekem,ami most folyik ,azt nem lehet a végtelenségig csinálni, és pazarlásra gerjeszteni az embbereket.
2019. dec. 14. 11:03
Ja és mégvalami.Jazy barátodnak semmi köze a szabadkőművességhez.Ő is csak képviselője enek az egész corkuszak.Egy háttérhatalmi arc ha nem vetted volna észre Sosem reklámozta magát.Az mindég a háttérből diktál.
2019. dec. 14. 11:09
Kapcsolódó kérdések: